03.07.2017

V juniju je Summit avto upihnil 15. svečko.

Ob tem se spominjamo, da je naša zgodovina polna večjih in manjših bitk, zmag in tudi porazov, reševanja problemov in veselja ob uspešno dokončanih projektih. Ves čas pa smo se trudili svoje poslanstvo izpolnjevati v zadovoljstvo kupcev. Želja ponuditi vse storitve nakupa avtomobila na enem mestu, kakovostno in strokovno ter pod konkurenčnimi pogoji, je bil eden izmed ciljev, ki nas je najbolj motiviral.

15. rojstni dan za Summit avto ni le obletnica, ki bi dražila z nostalgijo. Ob tej priložnosti smo svojim večjim poslovnim partnerjem namenili presenečenje v obliki slastne torte s pozivom PRAZNUJTE Z NAMI! 

Sladkali smo se prav vsi, tudi predstavniki naših lastnikov iz japonske korporacije Sumitomo Corporation, ki je na našem prostoru prav tako prisotna že 15 let, skupaj z vsemi zaposlenimi. Torto smo si privoščili v naših servisnih prostorih, kar daje dogodku poseben pomen. Podjetje ni samo pravna organizacijska oblika ali stavba. Summit avto sestavljamo zaposleni, ki skupaj predstavljamo podjetje.

Summit avto smo ljudje, ki se zavedamo, da ste vi, naš kupec in partner tisti, zaradi katerih danes praznujemo svojih 15 let.
Tako je–praznujemo zaradi vas, zato vas vabimo: PRAZNUJTE Z NAMI!