20.09.2017

Priljubljen Fordov športni terenec je prerojen. Nova Ford Kuga ima najnaprednejše nove tehnologije, funkcionalnosti in eleganten, aerodinamičen dizajn. Rezultat: preprostejša in varnejša vožnja za užitek, ki si ga lahko privoščite. Več njenih izboljšav bo iz Kuge naredilo še prijaznejši družinski avto. Paleti Kuginih različic se prvič pridružujeta tudi športna Kuga ST-Line in razkošna Kuga Vignale.

 

Multimedijski sistem SYNC 3

Nova Kuga je opremljena z naprednim Fordovim sistemom SYNC 3. Ford ga je na podlagi več kot 22.000 komentarjev in anket uporabnikov popolnoma prenovil. Z intuitivnimi, preprostimi govornimi ukazi lahko upravljate z glasbo, telefonskimi klici, aplikacijami in sporočili. 8-palčni barvni zaslon na dotik si lahko prilagodite po željah in preko njega s pomočjo funkcij Applink, Apple CarPlay in Android Auto brezhibno upravljate tudi z vašim pametnim telefonom.

Prijavi se na TESTNO VOŽNJO

Inteligenten pogon in pametne tehnologije

Nova Kuga se ponaša s Fordovim inteligentnim štirikolesnim pogonom, ki zagotovi optimalno vodenje in oprijem, še posebej na spolzkih cestiščih. Najnovejše Fordove tehnologije in dovršena izdelava karoserije pomagajo vozniku zagotoviti boljšo vidljivost in izboljšajo varnost. Pametne tehnologije pomoči pri vožnji, kot so žarometi, ki osvetlijo ovinek, samodejni tempomat, sistem za opozarjanje na vozila v mrtvem kotu, pomoč pri ohranjanju voznega pasu, prepoznavanje prometnih znakov, bodo poskrbele za samozavestno vožnjo.

Praktična povsod, tudi v mestu

Kuga je odličen avto za pustolovščine na terenu, poskrbljeno pa je tudi za prijetno mestno vožnjo. Tu bodo predvsem prišle prav napredne tehnologije asistence pri parkiranju (prostoročno bočno in pravokoto parkiranje, pomoč pri zapuščanju parkirnega mesta…) in izboljšani Active City Stop sistem za preprečevanje naleta pri nizkih hitrostih. Kugin prtljažnik lahko odprete s preprostim zamahom noge, kar vam bo v nepogrešljivo pomoč med opravki. Prostornost in funkcionalnost kabine ter prtljažnika bosta gotovo predvsem navdušila družine, med katerimi je Kuga že dolgo zelo priljubljena.

kuga

Zmogljivi in varčni motorji

Nova Kuga je na voljo z najnovejšimi Fordovimi dizelskimi motorji TDCi in bencinskimi motorji EcoBoost za optimalno zmogljivost ob majhnih izpustih CO2 in večji varčnosti porabe. Med tehnologijami za zmanjšanje porabe goriva, ki so na voljo pri vseh različicah, sta tudi sistem Start-Stop in pametno regenerativno polnjenje, ki selektivno vklaplja alternator in polni akumulator med umirjeno vožnjo in zaviranjem, da zajame energijo, ki bi bila sicer izgubljena. Izbirali boste lahko med šestopenjskim ročnim menjalnikom, ki vam bo svetoval najprimernejši trenutek za menjavo prestave, ali pa za Fordov inovativni PowerShift menjalnik, ki sam neopazno in hitro prestavlja za neverjetno gladko vožnjo.

Prijavi se na TESTNO VOŽNJO

Cenik

Katalog

Vir