Blagovna znamka Ford je zasidrana globoko v nas. S ponosom izkazujemo privrženost trajnemu napredku znamke Ford na številnih področjih, tako pri prodaji novih kot tudi rabljenih vozil. Zato z veseljem oznanjamo, da smo na področju prodaje vozil Ford vzpostavili trajno sodelovanje z Avtohišo Bizilj, ASPC Drobnič in VEIT Team. Tako bomo na trgu novih in rabljenih vozil skupaj še močnejši in učinkovitejši.

Ker se zavedamo, da je za naše stranke dovolj dobro le najboljše, v koraku s časom in napredkom delujemo še bolj povezano in enotno. Osebje vseh štirih prodajnih centrov vozil znamke Ford bo strankam nudilo vso podporo pri nakupu vozil, posebna pozornost pa bo namenjena tudi poslovnim kupcem. V skladu z natančnimi Fordovimi standardi bodo visoko usposobljeni specialisti strankam nudili podporo pri celotnem procesu, od testne vožnje vse do financiranja Fordovih vozil. Ob nakupu rabljenega Fordovega vozila bodo s strokovnim svetovanjem poskrbeli za pravo izbiro vsake stranke, celovita skrb pa bo posvečena tudi vsem zahtevam uporabnikov gospodarskih vozil.

Verjamemo, da bomo z uspešnim sodelovanjem dosegali še višje cilje in uresničili veliko novih idej. Medsebojno sodelovanje nas bo še okrepilo in utrdilo našo pozicijo, prav tako pa se veselimo novih možnosti za rast in nadaljnji razvoj.