13.01.2022

Se odločate za nakup novega ali rabljenega vozila, misel na prodajo trenutnega vozila pa vam povzroča skrbi in časovno stisko? Popolnoma vas razumemo, zato poskrbimo za vse namesto vas. Naša ekipa strokovnjakov vozilo strokovno oceni, pri tem pa se upošteva dejansko stanje vozila, število prevoženih kilometrov, servisno zgodovino in splošno zanimanje na trgu.

Na podlagi odkupne vrednosti vozila opravimo odkup s takojšnjim nakazilom na vaš transakcijski račun, po potrebi poplačamo leasing, ter pri nas uredimo prenos lastništva.

Celoten postopek je hiter in enostaven, hkrati pa se lahko odločite za nakup drugega vozila v našem Centru rabljenih vozil.

Izbirate lahko med osebnimi vozili vseh znamk, s preverjenim poreklom in zgodovino. Samo najboljša rabljena vozila imajo oznako PREVERJENO, s preverjenim poreklom, zgodovino in jamstvom. Nakup izbranega rabljenega vozila lahko opravite po posebnih finančnih pogojih, ki zajemajo različne oblike finančnega lizinga, s fleksibilnimi višinami obrokov in trajanjem.

Pri nas lahko vozilo tudi zavarujete in registrirate, torej opravite vse potrebno NA ENEM MESTU. Ker je vaše zadovoljstvo pri nas vedno na prvem mestu, za vas poiščemo in uredimo najbolj ugodno rešitev.

KONTAKTI