!NOVOST! NAJSODOBNEJŠA LIČARSKA KOMORA Z IR TEHNOLOGIJO

02.11.2021

V sklopu kleparsko-ličarske delavnice Summit Avto centra že skoraj 20 let skrbimo za strokovna popravila vozil vseh znamk. Pri tem vseskozi uporabljamo najnovejšo tehnično opremo in orodje za izvajanje najzahtevnejših popravil vozil, ki so v skladu s standardi večine avtomobilskih znamk. Tako ohranjamo tradicijo vrhunskih in celovitih storitev.

Ob tej priložnosti bomo delavnico nadgradili z najnovejšo ličarsko komoro, ki temelji na IR tehnologiji ter omogoča doseganje enake kvalitete laka barve vozila, kot po končani proizvodnji v tovarni.

Z novo ličarsko komoro smo tako postali eden prvih avtocentrov v Sloveniji, kjer uvaja tovrstno tehnologijo popravil v delovne procese. Najsodobnejša ličarska IR komora bo zagotavljala:

 

 

hitrejšo izvedbo ličarskih popravil

 

višjo kvaliteto nanosa barve in laka

 

zmanjšanje porabe energije in s tem doprinos k zmanjšanju CO2 emisij.

 

Detajli so pomembni, zato bomo z novo ličarsko komoro še bolj natančno odpravili praske, odrgnine in rjavine, ter tako podaljšali življenjsko dobo vašemu vozilu. Ob popravilu vozila pri nas ne boste izgubljali časa, saj uredimo vse na enem mestu, brez odvečnih ali dodatnih poti.

Kot pogodbeni partner zavarovalnic Triglav, Allianz, Generali, Grawe in Sava  uredimo vse potrebno za popravilo večjih poškodb: od prijave škodnega primera in strokovnega popravila vozila, do celotne komunikacije z izbrano zavarovalnico. Za še hitrejši postopek pa omogočamo dostop do obrazcev za prijavo škode TUKAJ.

 

Za naročilo popravila in več informacij pokličite 01/25-25-142.

 

Veselimo se vašega obiska!

Ekipa Summit Avto d.o.o.