05.02.2021

Ne marate slabih servisnih storitev, neosebnega pristopa in kompliciranih postopkov? Pri nas lahko skrbi glede svojega vozila v celoti prepustite našim strokovnjakom, ki poskrbijo, da vzdrževanje ali nakup vozila ni več stresno opravilo. V našem centru je poskrbljeno za vse povezano z nakupom, vzdrževanjem, servisiranjem, registracijo ter zavarovanjem novih in rabljenih vozil. In zakaj smo drugačni? Ker nam zadovoljstvo in zaupanje strank pomenita največ.

Smo eden največjih in najmodernejših prodajno-servisnih centrov v Sloveniji, nahajamo pa se v samem središču Ljubljane, blizu Plečnikovih Žal. Vse svoje storitve opravljamo kvalitetno in strokovno, predvsem pa vse na enem mestu.

 

Naš center je pooblaščeni serviser za znamke Ford, Jaugar, Land Rovever in Volvo, na hitri stezi pa poskrbimo tudi za ostale znamke. V našem prodajnem salonu lahko kupite nova vozila znamke Ford, ponosni pa smo tudi na svoj Center rabljenih vozil, v katerem se vedno nahajajo mlajša, odlično ohranjena rabljena vozila premijskih segmentov. V avtomatski pralnici in moderni kleparsko-ličarski delavnici poskrbimo za brezhiben videz vašega vozila, naši prodajni specialisti pa poskrbijo za brezskrbno ureditev zavarovanja in leasinga. Posebno pozornost namenjamo tudi podjetnikom, zato jih z veseljem sprejmemo v našem Centru za poslovne uporabnike.

Svoje delo opravljamo v skladu z visokimi standardi in stremimo k cilju zagotoviti dobro vzdrževano vozilo, v katerem se vedno počutite varno, zanesljivo in sproščeno.

 

 

Rezervirajte svoj termin preko spletnega obrazca: https://www.summitavto.si/sl/servis.