Naša ekipa se je podala na raziskovanje slovenskih kotičkov z električnimi kolesi

10.06.2021

Ekipa Summit Avta se je v soboto, 29.5.2021, odpravila na sproščen in zabaven team-building. Delovno okolje smo zamenjali za vožnjo z električnimi kolesi, raziskovanje skritih slovenskih kotičkov in razvajanje čutov z okusno hrano. Ekipni duh smo tako še okrepili in spletli še močnejše medsebojne vezi.

Odpravili smo se v neokrnjeno naravo po Vipavski dolini, se skozi zabavne aktivnosti ponovno zbližali in se tako še bolje spoznali. Čakala nas je kar 55km dolga kolesarska trasa, ki je ponujala številne prelepe razglede in postanke v vasicah. Čeprav se je dolžina poti zdela kar velik zalogaj, pa so nam pot olajšala in predvsem popestrila odlična električna kolesa. Vožnja z njimi je bila preprosta, udobna in nadvse zabavna. Štart se je začel v Ajdovšini. Najprej smo se popeljali skozi staro mestno jedro v smeri kraja Slap, kjer smo imeli kratek postanek, nato pa se odpravili skozi Štanjel proti Braniku, kjer smo se prepustili kuharskim mojstrom v Domačiji Lisjak in pokušini vrhunskih vin. Po okrepčitvi smo se zopet odpravili na kolesa skozi Preserje nazaj proti Ajdovščini, kjer smo se ustavili še pri Vipavskem Križu.

 

 

V Summit Avtu z rednimi aktivnostmi za zaposlene skrbimo za prijetno delovno okolje, medsebojno povezovanje in zadovoljstvo na delovnem mestu. Letošnji team-building je eden tistih dogodkov, ki nas je v ekipnem duhu gotovo še bolj zbližal in nam dal še več zagona za nove delovne podvige.