NOVA POLETNA SEZONA. NOVA PUSTOLOVŠČINA.

07.07.2020

Pravi Land Rover se v vsak letnI čas zapelje v svoji najboljši izvedbi. Da bi lahko sproščeno uživali v sončnih poletnih dnevih, smo za vas pripravili nekaj zanimivih ponudb.

Z našim poletnim vzdrževanjem bomo vaše vozilo pripravili na sproščeno vožnjo na soncu ter preverili, da so vsi deli v dobrem stanju in delujejo pravilno. V primeru menjave uporabljamo izključno originalne nadomestne dele najvišje kakovosti, ki so bili preizkušeni po najvišjih standardih.

Za optimalen oprijem na cesti in popolno varnost skrbi naš vulkanizer. Poskrbel bo za menjavo koles, pregled profila na tekalni površini, centriranje in hrambo vaših pnevmatik.

Za lažjo in prijetnejšo vsakodnevno vožnjo v vašem Land Roverju, uporabljamo originalno Land Rover opremo - od strešnih nosilcev do dodatkov za vaše hišne ljubljenčke.

Da bo vožnja v vašem Land Roverju še udobnejša, so za številne modele na voljo zasloni na dotik in različne možnosti posodabljanja programov. Z novo funkcijo Software Over The Air boste svoje podatke in programe lahko brez težav posodabljali prek WLAN ali SIM kartice v vozilu.

Brezhiben in prepoznaven slog je vedno in. Zavedamo se, da vam je kot vozniku Land Roverja pomembna tudi individualnost, zato vam bomo pri zagotavljanju ekskluzivnega videza na cesti pomagali z izdelki iz kolekcije Land Rover.

Ste v novo sezono pripravljeni vstopiti s polnimi pljuči? Če je tako, nas pokličite na 01/25-25-125 ali nas obiščite na našem servisu Summit avto, na Flajšmanovi 3 v Ljubljani.

Nestrpno vas pričakujemo!