SERVIS JAGUAR IN LAND ROVER Z NAJDALJŠO TRADICIJO

25.11.2021

Vozila Jaguar in Land Rover že od nekdaj nudijo veliko mero vznemirljivosti, drugačnosti in prestiža. Zato je pomembno, da za optimalno delovanje vozil obeh karizmatičnih znamk skrbijo le najboljši strokovnjaki.

V Summit Avto centru že skoraj 20 let skrbimo, da so vozila Jaguar in Land Rover vedno brezhibna in v odličnem stanju. Smo edini pooblaščeni serviser znamk Jaguar in Land Rover z najdaljšo tradicijo in najbolj usposobljenim osebjem v Sloveniji.

Izvajamo stroškovno učinkovito in priročno vzdrževanje vseh modelov vozil Jaguar in Land Rover, ne glede na njihovo starost. Lastnikom zagotavljamo vožnjo brez neprijetnih presenečenj in vrhunsko storitev nege, ki je popolnoma v skladu s pričakovanji. S prilagodljivimi storitvami zagotavljamo najvišji nivo vzdrževanja, ki je usklajen s stilom vožnje lastnika in načinom uporabe vozila.

Za vse naše vgrajene originalne nadomestne omogočamo 24-mesečno garancijo, ki omogoča še več kilometrov samozavestne vožnje. Najvišji nivo storitev zagotavlja osebje, ki svoje znanje in spretnosti stalno izpopolnjuje tako v Sloveniji kot v tujini. Hitro in kvalitetno vzdrževanje jamčimo z uporabo specialnih orodij, potrebnih za vzdrževanje vrhunskih in tehnološko naprednih znamk, kot sta Jaguar in Land Rover.

Z navdušenjem ohranjamo vse kvalitete vozil Jaguar in Land Rover, da bodo še dolgo vzbujala vaše čute in vas peljala preko meja.

Vljudno vabljeni na naš pooblaščeni servis v Summit avto d.o.o., na Flajšmanovi 3, v Ljubljani.

 

Veseli bomo vašega obiska!