Če ste doživeli prometno nezgodo ali želite svojemu vozilo dodati dodaten blišč, smo tu za vas.

V sklopu Summit avta in kleparsko-ličarske delavnice poskrbimo za strokovna popravila vozil vseh znamk in uredimo vse potrebmo za celoten postopek popravila.

Ker se zavedamo, da je vaš čas dragocen, nudimo VSE STORITVE za popravilo vozila na ENEM MESTU. Vaša skrb je samo, da vozilo pripeljete do nas, za ostalo poskrbijo naši svetovalci in strokovnjaki za popravilo poškodb. 

Poskrbeli bodo za strokovno oceno poškodbe, prijavo škode zavarovalnici, vodili celotno komunikacijo z zavarovalnico, od prijave škode do poplačila storitev in zagotovili brezhibno popravilo poškodb v naši sodobni kleparsko-ličarski delavnici. Za dodatno brezkrbnost vam zagotovijo nadomestno vozilo za celoten čas popravila.

Kot pooblaščeni serviser vozil znak Ford, jaguar, Land Rover in Volvo pri vsakem popravilu upoštevamo visoke standarde storitev, ne glede na znamko vozila. Vrhunsko kvaliteto zagotovimo z najnovejšo tehnično opremo in orodjem za izvajanje najzahtevnejših popravil, ki so v skladu s standardi večine avtomobilskih znamk. Nudimo široko paleto kleparskih popravil, vse od manjših poškodb, do popravil zaradi trkov in nesreč, obnove starejših vozil, vgradnje posameznih delov in popravil toče brez barvanja. S strokovnimi ličarskimi storitvami pa poskrbimo za brezhibno popravilo prask, odrgnin in rjavin ter tako podaljšamo življenjsko dobo vašemu vozilu.

Pri nas popravilo poškodb vozila ni več nadležen in dolgotrajen proces, saj uredimo vse na enem mestu, brez odvečnih čakalnih vrst in dodatnih poti. Ker želimo, da postopek prijave poškodbe vašega vozila poteka čim lažje in čim hitreje, smo za vas pripravili vse obrazce zavarovalnic na enem mestu. Kot pogodbeni partner zavarovalnic Triglav, Allianz, Generali, Grawe in Sava nudimo dostop do obrazcev za prijavo škode tukaj.

Cenilna mesta:  Zavarovalnica Triglav, Generali in Sava. 

Pooblaščeni servis: Zavarovalnica Allianz in GraweZa informacije in naročilo na popravilo, nas kontaktirajte:

Veselimo se vašega obiska!

 

Ekipa Summit avto d.o.o.