Če ste doživeli prometno nezgodo ali želite svojemu vozilo dodati dodaten blišč, smo tu za vas.

Kontakt: 01 2525 142

V sklopu Summit avta in kleparsko-ličarske delavnice poskrbimo za strokovna popravila vozil vseh znamk ter uredimo vse potrebno za celoten postopek popravila.

Zavedamo se, da je vaš čas dragocen, zato vam nudimo VSE STORITVE za popravilo vozila na ENEM MESTU. Vaša skrb je samo, da vozilo pripeljete do nas, za ostalo poskrbijo naši svetovalci in strokovnjaki za popravilo poškodb. 

Poskrbeli bomo za strokovno oceno poškodbe, prijavo škode zavarovalnici, vodili celotno komunikacijo z zavarovalnico, od prijave škode do poplačila storitev in zagotovili brezhibno popravilo poškodb v naši sodobni kleparsko-ličarski delavnici. Za dodatno brezkrbnost vam zagotovimo nadomestno vozilo za celoten čas popravila.

Da bo postopek prijave poškodbe vašega vozila poteka čim lažje in čim hitreje, smo za vas pripravili vse obrazce zavarovalnic na enem mestu. OBRAZCI ZAVAROVALNIC

Cenilna mesta:  Zavarovalnica Triglav, Generali in Sava. 

Pooblaščeni servis: Zavarovalnica Triglav, Generali, Sava, Zavarovalnica Allianz in Grawe

Kot pooblaščeni serviser vozil znamk Ford, Jaguar, Land Rover in Volvo pri vsakem popravilu upoštevamo visoke standarde storitev, ne glede na znamko vozila. Vrhunsko kvaliteto zagotovimo z najnovejšo tehnično opremo, orodjem za izvajanje najzahtevnejših popravil, ki so v skladu s standardi večine avtomobilskih znamk in eno prvih ličarskih komor v Sloveniji, ki temelji na IR tehnologiji in omogoča višjo kvaliteto nanosa barve in laka, hitrejšo izvedbo ličarskih popravil in zmanjšuje porabo energije in s tem doprinos k zmanjšanju CO2 emisij.

Nudimo široko paleto kleparskih popravil: 

- manjše poškodbe,

- popravil zaradi trkov in nesreč,

- obnove starejših vozil, 

- vgradnje posameznih delov,

- popravil toče brez barvanja.

Poleg tega pa s strokovnimi ličarskimi storitvami poskrbimo za brezhibno popravilo prask, odrgnin in rjavin ter tako podaljšamo življenjsko dobo vašemu vozilu.

Kontaktirate nas lahko preko telefona 01 2525 142 ali elektronskega naslova kleparsko-licarska@summitavto.si

Veselimo se vašega obiska!

 

Ekipa Summit avto d.o.o.