Se vam je že zgodilo, da ste na parkirišču opazili poškodbe zunanjosti svojega vozila? Ali pa zaradi nepredvidljivih vremenskih razmer vozila niste uspeli pravočasno zaščititi pred točo?


V sklopu Summit centra in kleparsko-ličarske delavnice poskrbimo za strokovna popravila vozil vseh znamk. Kot pooblaščeni serviser vozil znamk Ford, Jaguar, Land Rover in Volvo pri vsakem popravilu upoštevamo visoke standarde storitev. Poskrbimo za celoten postopek popravila vozila, vse od cenitve vozila in prijave škode, do brezhibnega popravila z vrhunskimi materiali in barvami.  Ker želimo, da bo postopek prijave poškodbe vašega vozila potekal čim lažje in čim hitreje, smo za vas pripravili vse obrazce zavarovalnic na enem mestu. Obrazce za prijavo škode najdete tukaj.

Cenilna mesta:  Zavarovalnica Triglav, Generali in Sava. 

Pooblaščeni servis: Zavarovalnica Allianz in Grawe


V sklopu kleparskih storitev nudimo široko paleto popravil, vse od manjših poškodb, do popravil zaradi trkov in nesreč, obnove starejših vozil, vgradnje posameznih delov in popravil toče brez barvanja. S strokovnimi ličarskimi storitvami pa poskrbimo za brezhibno popravilo prask, odrgnin in rjavin, ter tako podaljšamo življenjsko dobo vašemu vozilu. Pri kleparsko-ličarskih popravilih vam nudimo nadomestno vozilo za celoten čas popravila vozila.


Za informacije in naročilo na popravilo, nas kontaktirajte: