Summit avto je največji servisni center za vozila v Sloveniji, kjer na enem mestu postorimo vse za vaš avto. Naše strokovno osebje vam svetuje pri vzdrževanju, dodatni opremi in z veseljem odgovori na vsa vaša vprašanja o vašem vozilu FORD. Vozila FORD so iz dneva v dan bolj tehnološko napredna, zato tudi mi skrbimo da se naše servisno osebje stalno izobražuje skladno s smernicami tovarne, da uporabljamo tovarniško predpisano specialno orodje in skrbimo  za zadovoljne in brezskrbne voznike, ki nam dnevno zaupajo vzdrževanje svojega vozila.

ECONOMY SERVIS:  kakovostne in ugodne servisne storitve za vozila Ford, starejša od 5 let.


Prijava vozila na servis

Za preprostejše naročanje vašega avtomobila na servisni pregled ali druge servisne storitve smo pripravili možnost naročanja preko internetne aplikacije. Izpolnite in pošljite obrazec, nato vas bomo kontaktirali za potrditev termina in morebitne podrobnejše informacije o vozilu ter se dogovorili za točno uro prihoda na servis.

 

Vpišite podatke

 
Splošni pogoji naročila na servis: Za uskladitev in potrditev izbranega termina za servis vas bomo naknadno kontaktirali, zato poslano naročilo na servis še ne pomeni dogovorjene rezervacije. Podjetje Summit avto d.o.o. se obvezuje, da bo spoštovalo in varovalo vašo zasebnost ter posredovane podatke obravnavalo in obdelovalo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Vaše podatke bomo uporabljali v namen za katerega ste nam jih poslali in za namene neposrednega trženja. Noben naveden podatek ne bo posredovan katerikoli tretji osebi. Svojo privolitev za uporabo osebnih podatkov lahko prekličete tako, da na marketing@summitavto.si pošljete sporočilo z besedilom »odjava od marketinških sporočil«.

SERVISNI SVETOVALCI

Matevž Drašlar
t: +386 1 25 25 205
m: +386 51 315 277
e: matevz.draslar@summitavto.si

Damjan Laznik
t: +386 1 25 25 205
m: +386 41 360 692
e: damjan.laznik@summitavto.si