Ob strokovno usposobljenih tehnikih in originalnih nadomestnih delih, zdaj na našem pooblaščenem servisu, za vsa vozila znamke Jaguar in Land Rover, ponujamo posebne ugodnosti za naše zveste stranke:

  • 10% popust na nadomestne dele, za vsa vozila znamke Jaguar in znamke Land Rover starejša od 36 mesecev (3 leta)
  • 20% popust na servisne storitve, za vsa vozila znamke Jaguar in znamke Land Rover starejša od 36 mesecev (3 leta)

Za vse naše vgrajene originalne nadomestne dele Jaguar in Land Rover velja 24-mesečna garancija, ki vam omogoča še več kilometrov samozavestne vožnje!

Naj vaš Jaguar za vedno ostane 100% Jaguar in naj vaš Land Rover zavedno ostane 100% Land Rover.

 


Prijava vozila na servis

Servi JLR

Naročanje na servis še nikoli ni bilo lažje!

Izpolnite in pošljite obrazec, nato vas bomo kontaktirali za potrditev termina in morebitne podrobnejše informacije o vozilu ter se dogovorili za točno uro prihoda na servis.

 

Vpišite podatke

 
Splošni pogoji naročila na servis: Za uskladitev in potrditev izbranega termina za servis vas bomo naknadno kontaktirali, zato poslano naročilo na servis še ne pomeni dogovorjene rezervacije. Podjetje Summit avto d.o.o. se obvezuje, da bo spoštovalo in varovalo vašo zasebnost ter posredovane podatke obravnavalo in obdelovalo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Vaše podatke bomo uporabljali v namen za katerega ste nam jih poslali in za namene neposrednega trženja. Noben naveden podatek ne bo posredovan katerikoli tretji osebi. Svojo privolitev za uporabo osebnih podatkov lahko prekličete tako, da na marketing@summitavto.si pošljete sporočilo z besedilom »odjava od marketinških sporočil«.

SERVISNA SVETOVALCA

Pavel Sušnik
t: +386 1 25 25 133
m: +386 31 739 593
e: pavel.susnik@summitavto.si

Matej Levstek
t: +386 1 25 25 250
m: +386 51 314 504
e: matej.levstek@summitavto.si