Vzbuditi vse čute in iti preko meja, je moto našega Jaguar in Land Rover servisa. Servis z najdaljšo tradicijo in najbolj usposobljeni osebjem v Sloveniji, to je naš servis vozil Jaguar in Land Rover. Na Flajšmanovi 3 že od leta 2003 skrbimo, da so vozila Jaguar in Land Rover vedno brezhibna in v odličnem stanju. To vam zagotavljajo originalni nadomestni deli, osebje, ki se stalno izpopolnjuje tako v Sloveniji kot v Angliji ter specialno orodje, potrebno za vzdrževanje vrhunskih in tehnološko naprednih vozil naših karizmatičnih znamk.


Prijava vozila na servis

Za preprostejše naročanje vašega avtomobila na servisni pregled ali druge servisne storitve smo pripravili možnost naročanja preko internetne aplikacije. Izpolnite in pošljite obrazec, nato vas bomo kontaktirali za potrditev termina in morebitne podrobnejše informacije o vozilu ter se dogovorili za točno uro prihoda na servis.

 

Vpišite podatke

 
Splošni pogoji naročila na servis: Za uskladitev in potrditev izbranega termina za servis vas bomo naknadno kontaktirali, zato poslano naročilo na servis še ne pomeni dogovorjene rezervacije. Podjetje Summit avto d.o.o. se obvezuje, da bo spoštovalo in varovalo vašo zasebnost ter posredovane podatke obravnavalo in obdelovalo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Vaše podatke bomo uporabljali v namen za katerega ste nam jih poslali in za namene neposrednega trženja. Noben naveden podatek ne bo posredovan katerikoli tretji osebi. Svojo privolitev za uporabo osebnih podatkov lahko prekličete tako, da na marketing@summitavto.si pošljete sporočilo z besedilom »odjava od marketinških sporočil«.

SERVISNA SVETOVALCA

Pavel Sušnik
t: +386 1 25 25 133
m: +386 31 739 593
e: pavel.susnik@summitavto.si

Matej Levstek
t: +386 1 25 25 250
m: +386 51 314 504
e: matej.levstek@summitavto.si