Sinonim za varnost s Švedske ima na našem servisu posebno mesto. S tradicijo in kakovostjo naš Volvo servis vedno znova prepriča lastnike vozil Volvo, ki vedo da je pravi servis za Volvo na Flajšmanovi 3 v Ljubljani. Originalni nadomestni deli, usposobljeno servisno osebje in želja biti najboljši za naše zveste stranke je pravi recept za uspešen servis, kot je naš Volvo servis.

Preberite še: Zakaj vašega Volva pripeljati k nam


Prijava vozila na servis

Za preprostejše naročanje vašega avtomobila na servisni pregled ali druge servisne storitve smo pripravili možnost naročanja preko internetne aplikacije. Izpolnite in pošljite obrazec, nato vas bomo kontaktirali za potrditev termina in morebitne podrobnejše informacije o vozilu ter se dogovorili za točno uro prihoda na servis.

 

Vpišite podatke

 

 
Splošni pogoji naročila na servis: Za uskladitev in potrditev izbranega termina za servis vas bomo naknadno kontaktirali, zato poslano naročilo na servis še ne pomeni dogovorjene rezervacije. Podjetje Summit avto d.o.o. se obvezuje, da bo spoštovalo in varovalo vašo zasebnost ter posredovane podatke obravnavalo in obdelovalo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Vaše podatke bomo uporabljali v namen za katerega ste nam jih poslali in za namene neposrednega trženja. Noben naveden podatek ne bo posredovan katerikoli tretji osebi. Svojo privolitev za uporabo osebnih podatkov lahko prekličete tako, da na marketing@summitavto.si pošljete sporočilo z besedilom »odjava od marketinških sporočil«.

SERVISNA SVETOVALCA

Pavel Sušnik
t: +386 1 25 25 133
m: +386 31 739 593
e: pavel.susnik@summitavto.si

Matej Levstek
t: +386 1 25 25 250
m: +386 51 314 504
e: matej.levstek@summitavto.si