ZDRAVI ZAPOSLENI SO NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

Naši zaposleni so ključni za uspešno delovanje naše družbe. V okviru projekta ”Delajmo zdravo” zato redno izvajamo aktivnosti promocije zdravja na delovnem mestu. S tem oblikujemo zdravo in vzpodbudno delovno okolje, v katerem vsi zaposleni soustvarjamo prihodnost družbe.

Aktivnosti ”Delajmo zdravo” predstavljajo različne delavnice s področij zdrave prehrane, športa, zmanjševanje stresa in izboljšanje počutja, z njimi pa spodbujamo zdrav življenski slog naših zaposlenih.

Team buildingi v naravi, jutranji pohodi na Šmarno goro in četrtkovi skupinski treningi teka so že tradicionalne športne aktivnosti, ki nas dodatno motivirajo in še bolj povezujejo. Občasno se odpravimo tudi na supanje po Ljubljanici, kolesarjenje ob Žici in Ljubljanski maraton, vsakič znova pa v športnih aktivnostih neizmerno uživamo.

Poleg tega se udeležujemo delavnic s predavanji o krepitvi imunskega sistema, pripravi zdrave prehrane in uporabi defibrilatorja ter tako še dodatno spodbujamo zdravo in aktivno delovno okolje.

Naše vodilo je vse na enem mestu.

Skrb za zdravje zaposlenih je ena naših glavnih vrednot, ki je vpeta v vizijo in poslanstvo podjetja. V urejenem in spodbudnem delovnem okolju lahko namreč vsak zaposleni ohranje in krepi svoje zdravje ter s tem dosega boljše delovne rezultate, se skozi delo razvija in hitreje napreduje.

”Zdravje ni vse, vendar je brez zdravja vse drugo nič.” (Schopenhauer, 1788-1860, nemški filozof)


Summit Avto

Flajšmanova 3
1000 Ljubljana
Telefon: +386 1 25 25 125

slika
Ford

slika
Rabljena

slika
Servis

slika
Kontakt