Smo eden največjih in najmodernejših avtomobilskih prodajno-servisnih centrov v Sloveniji. Opravljamo vse povezano z nakupom, vzdrževanjem, servisiranjem, registracijo, zavarovanjem vašega novega ali rabljenega vozila.

Naše vodilo je vse na enem mestu.

Svoje storitve vam nudimo kvalitetno in strokovno, pod konkurenčnimi pogoji.

Tako lahko v našem prodajnem salonu kupite nova vozila znamke Ford, ponosni pa smo tudi na svoj Center rabljenih vozil, v katerem se vedno nahajajo mlajša, odlično ohranjena rabljena vozila premijskih segmentov, kjer nudimo možnost podaljšane splošne garancije, ter zelo dobra ponudba testnih in nadomestnih rabljenih vozil vseh naših prodajnih programov.

Smo pooblaščeni serviser za vozila Ford, Jaguar, Land Rover in Volvo, vozilom ostalih blagovnih znamk pa je namenjena hitra steza, kjer popravila opravimo tudi brez predhodne najave. V sklopu servisa deluje tudi moderna kleparsko-ličarska delavnica, v avtomatski pralnici pa poskrbimo za brezhiben izgled vašega vozila.

Našli nas boste v bližini Plečnikovih žal na Flašmanovi 3 v Ljubljani. V isti stavbi svojo dejavnost opravljata še družbi Summit motors Ljubljana d.o.o. (uvoznik in distributer za vozila Ford v Sloveniji) in Summit Leasing Slovenija d.o.o. (največji ponudnik finančnih rešitev na področju prodaje avtomobilov v Sloveniji). Naše podjetje in podjetje Summit motors Ljubljana d.o.o. sta v lasti Sumitomo Corporation, enega največjih svetovnih koncernov, s sedežem v Tokiu.


Summit Avto

Flajšmanova 3
1000 Ljubljana
Telefon: +386 1 25 25 125

– Izjemno smo ponosni, da smo se v letu 2017 uvrstili na seznam certificirancev Bisnode

– Summit avto je tudi član Ameriške gospodarske zbornice v Sloveniji (AmCham)

– Član Inštituta za korporativne varnostne študije ICS

– finalist izbora Zlata nit 2018 (izbor najboljšega zaposlovalca leta)

Veselimo se vašega obiska!

slika
Ford

slika
Rabljena

slika
Servis

slika
Kontakt