Nakup vozila je pomembna odločitev. Z nami se boste vedno pravilno odločili. Prisluhnemo vašim željam,  svetujemo pri izbiri vozila in dodatne opreme ter pomagamo pri financiranju vozila in pri prodaji starega vozila. Na nas se lahko zanesete tudi po opravljenem nakupu.

Naš Center rabljenih vozil ponuja široko izbiro novejših osebnih vozil vseh znamk, s preverjenim poreklom in zgodovino.

Certifikat SUMMIT PREVERJENO – garancija zadovoljstva

Vsako vozilo iz naše ponudbe rabljenih vozil skrbno pregledamo v 100-točkovnem pregledu, saniramo morebitne poškodbe in vozilo očistimo s profesionalnimi sredstvi. Šele ko je vozilo popolnoma pripravljeno in urejeno, dobi certifikat kakovosti SUMMIT PREVERJENO.

Prodaja rabljenih vozil s preverjeno zgodovino

Na vašo željo priložimo tudi celotno zgodovino vozila, ki se natančno dokumentira skozi celoten prodajni postopek (popis poškodb, servisne knjige, redno servisiranje, točno število prevoženih kilometrov …).

Ugodna rešitev financiranja

Certifikat SUMMIT PREVERJENO vključuje nakup rabljenega vozila po posebnih finančnih pogojih in zajema različne oblike finančnega lizinga, s fleksibilnimi višinami obrokov in trajanjem. Za vas poiščemo in uredimo najugodnejšo rešitev.


Summit Avto

Flajšmanova 3
1000 Ljubljana
Telefon: +386 1 25 25 125

Brezskrbna vožnja – vaše zadovoljstvo

Smo podjetje s tradicijo, ki se je odločilo dokazati, da se prodaja rabljenih vozil lahko izvaja pošteno in kakovostno, zato v Summit centru rabljenih vozil zagotavljamo izpolnjevanje najvišjih standardov priprave rabljenega vozila in storitev za stranke.

Rabljena vozila, ki so jih obnovili naši usposobljeni tehniki z uporabo najnovejše diagnostične tehnologije in originalnih delov, so tako zanesljiva ter zmogljiva kot na začetku, kar vam zagotavlja varno in brezskrbno vožnjo.

Verjamemo, da namesto števila prodanih avtomobilov šteje zadovoljstvo naših strank, ki so pri nas našle svoj sanjski avto.

slika
Ford

slika
Rabljena

slika
Servis

slika
Kontakt