Ford ostaja naša zvezda. Z novimi vozili, s svežimi oblikovnimi rešitvami ter z novo tehnologijo je zvezda tudi na slovenskem trgu. Izberite svojega forda.

Smo prvi in največji FORD SALON v Sloveniji

V Summit Avto po novega forda

Kupujete novega forda? Pridite k nam – v prvi in največji Fordov salon v Sloveniji – in skupaj bomo našli najboljšo pot do uresničitve vaših želja.

V prvem »Ford Store« v Sloveniji boste doživeli nepozabno nakupovalno izkušnjo novega vozila. Intuitivna orientacija avtosalona zagotavlja razdelitev na vsebinske cone, prijetna okolica pa ustvarja pogoje za boljšo interakcijo z našimi prodajnimi svetovalci in blagovno znamko.

Zavedamo se, da je nakup novega vozila pomembna odločitev. Naši prodajni svetovalci vam bodo z veseljem podrobneje predstavili nova Fordova vozila in svetovali pri izbiri pravega glede na vaše želje. Vaš cilj pa vam bodo približali tudi z možnostjo ugodnega financiranja prek Summit Leasing Slovenija d.o.o.

OSEBNA VOZILA


Smax

NOVI FORD SMAX

Ford S-MAX je ustvarjen za vznemirljive pobege. Ker je vsaka pustolovščina bolj zabavna, če jo delite z drugimi, ima to elegantno vozilo Sport Activity Vehicle (SAV) veliko prostora za ljudi in njihove stvari. Konfiguracija s petimi ali sedmimi sedeži, do tri točke ISOFIX za otroške sedeže in prilagodljiv sistem sedežev pomeni namestitev za vsakogar in vse, kar spada zraven – od kovčkov do desk za surfanje.

POGLAVITNE LASTNOSTI

Pomoč pri parkiranju

Active Park Assist vas lahko usmeri na parkirna mesta, ki so le 20 % daljša od vašega vozila. Enostavno pritisnite gumb in senzorji tega inovativnega sistema poiščejo ustrezen prostor, ko se peljete mimo. Nato vas samodejno usmerja, vi pa le upravljate s plinom, prestavami in zavorami (po navodilih na zaslonu in zvočnih signalih).

Dodatna moč za zaviranje v sili

Pomoč pri zaviranju v sili pomaga vašemu vozilu doseči največjo učinkovitost pri zaviranju v sili. Upravlja se samodejno prek sistema elektronskega nadzora stabilnosti, ki zazna, koliko pritiska ste sami pritisnili na zavoro, in ga po potrebi samodejno poveča.

Zmogljiv in učinkovit

S-MAX je zdaj na voljo z novim pogonskim sklopom FHEV. Ta 2,5-litrski hibridni sistem z bencinskim motorjem zagotavlja 141 kW (190 KM) moči in 200 Nm navora – izjemne vrednosti za hibrid. Njegova enako impresivna vlečna zmogljivost do 1750 kg vam omogoča, da na potovanje vzamete karkoli, od vodnega skuterja do majhne počitniške prikolice. Kot bi pričakovali, je motor tudi varčen z gorivom in ima manjše emisije goriva. Priključno polnjenje ni potrebno, baterija pa je nameščena pod dnom prtljažnika, tako da ne izgubite prostora za prtljago.

Sedeži, ki zagotavljajo dodatno oporo

Za voznika in sovoznika sta na voljo večkonturna sedeža, zaradi zasnove pa sta popolnoma nastavljiva. Posledično lahko zagotovijo dodatno podporo, kjer jo potrebujete, in vam celo ponudijo masažo, s čimer vam pomagajo ostati spočiti na dolgih poteh.


Puma

NOVA FORD PUMA

Ford Puma združuje visokokakovostno izdelavo, športen zunanji stil in prefinjenost hibridnega pogonskega sklopa. S svojim samopolnilnim blagim hibridnim sistemom in zmogljivim bencinskim motorjem EcoBoost bo vaša vožnja še bolj učinkovita, brez kompromisov glede zmogljivosti. Povečajte število prevoženih kilometrov in zmanjšajte emisije ter obenem uživajte v udobju in slogu, ki ga prinaša Ford Puma.

POGLAVITNE LASTNOSTI

Vožnja, ki nariše nasmeh na obraz

Doživite popolno vožnjo z inovativno Ford Pumo. Izberite želeni vožnji način in uživajte v prilagojeni vožnji. S Ford Co-Pilot360 asistenčnimi tehnologijami, kot so aktivni tempomat, pomoč pri preprečevanju trka in pomoč pri krmiljenju za izogibanje oviram, boste vedno varni in pozorni na cesto.

Pametnejši tempomat

Aktivni tempomat Ford Puma, samodejno prilagaja hitrost glede na vozilo pred vami. Preprosto nastavite želeno hitrost in varnostno razdaljo, nato pa se prepustite vožnji. Ne skrbite glede sprememb v prometu - aktiven tempomat bo samodejno vzdrževal varnostno razdaljo, če se pogoji spremenijo.

Večja odzivnost volana v nujnih primerih

Pomoč krmiljenja v sili vam pomaga, da obvozite ustavljena ali počasnejša vozila in se tako izognete trčenju.

Senzorji za parkiranje brez stresa

Za popolno samozavest pri parkiranju poskrbijo parkirni senzorji Ford Puma. S senzorji na sprednjem in zadnjem delu vozila boste imeli natančno oceno razdalje med vami in ovirami, tako pred kot za vozilom. Parkiranje še nikoli ni bilo tako enostavno in brezskrbno.

PREVERITE CELOTNO PONUDBO NOVIH VOZIL FORD PUMA


Mustang

NOVI FORD MUSTANG

Ena ikona. Dva modela. Mogočnemu Ford Mustang GT se je pridružil Ford Mustang Mach 1.

POGLAVITNE LASTNOSTI

Moč pod pokrovom

Mustang GT poganja izboljšana različica priznanega Mustangovega 5,0-litrskega motorja V8, ki vključuje tehnologijo dvojnega vbrizgavanja goriva za izboljšano zmogljivost. Medtem ko ima Mustang Mach 1 posebej spremenjen in umerjen 5,0-litrski V8, ki zmore še več moči.

GT je opremljen z gladkim in odzivnim 6-stopenjskim ročnim ali prefinjenim 10-stopenjskim samodejnim menjalnikom.

6-stopenjski ročni menjalnik Mach 1 Tremec je bil preizkušen po standardih vzdržljivosti na stezi Boss 302, 10-stopenjski samodejni menjalnik pa je bil nadgrajen z novim pretvornikom navora, ki podpira optimizirano zmogljivost in zmogljivost navora.

Zvok

Novi Mustang Mach 1, ki doseže 0-100 km/h v hitrih 4,4 sekundah, zagotavlja neverjetno zmogljivost. Nov hladilni sistem, natančno krmiljenje in izboljšano podvozje zagotavljajo razburljivo vožnjo. Ima celo edinstven izpušni sistem, ki je prilagojen njegovemu brezkompromisnemu značaju. Tako kot Mustang GT ima tudi Mach 1 tehnologijo Active Valve Exhaust, ki vam omogoča nadzor nad zvokom. Tako lahko glasnost povečate z načinom Race Track ali pa jo zmanjšate s tihim načinom.

Prostoročno S SYNC 3

Ford SYNC 3 vam pomaga ostati povezani. Telefon, glasbo in navigacijo lahko upravljate z glasovnimi ukazi. In celo pošljite cilje iz aplikacije FordPass na vašem pametnem telefonu naravnost v navigacijo SYNC 3. Sistem ima barvni zaslon na dotik s potezami za intuitivno upravljanje. SYNC 3 se lahko poveže tudi z Apple CarPlay in Android Auto, z AppLink pa lahko dostopate do nekaterih priljubljenih združljivih aplikacij za pametne telefone.

Odklenite pametno stran

Aplikacija FordPass vas brezhibno poveže z vašim novim Mustangom in vam omogoča premikanje na inteligenten in intuitiven način. Pridobite oddaljeni dostop do svojega športnega avtomobila, kjer koli ste, sledite njegovi zadnji lokaciji in ga celo zaklenite na daljavo za večjo brezskrbnost. Prometne posodobitve v realnem času, dostavljene v navigacijski sistem vašega vozila, vam pomagajo preprečiti zamude. In z opozorili o stanju vozila, poslanimi naravnost v vaš telefon, boste takoj vedeli za morebitne težave, tako da boste lahko hitro opravili vzdrževanje z vsemi informacijami, ki jih potrebujete.


Galaxy

NOVI FORD GALAXY

Ford Galaxy s sedmimi sedeži je veliko več kot vozilo za prevoz oseb. To luksuzno večnamensko vozilo (MPV) razvaja tako voznika kot potnike z vrhunskim udobjem in prostorom. Izbirni ergonomski sedeži ponujajo dodatno oporo za hrbet. Na voljo so tudi pritrditve ISOFIX za do tri otroške sedeže v drugi vrsti. Ko potrebujete dodaten prostor v prtljažniku, lahko neuporabljene vrstice zložite s pritiskom na gumb.

POGLAVITNE LASTNOSTI

Motor

2,5-litrski bencinski hibrid Ford Galaxy dosega večjo učinkovitost kot običajni bencinski motor, hkrati pa zagotavlja impresivno moč in navor.

Lahka vožnja

Inteligentni prilagodljivi tempomat s funkcijo Stop & Go vam omogoča nastavitev hitrosti vožnje in razdalje do vozila spredaj. Če zazna, da se promet upočasnjuje, bo sistem ohranil vašo vnaprej nastavljeno razdaljo, če pogoji ne dopuščajo vaše želene hitrosti vožnje. V gostem prometu vas lahko celo popolnoma ustavi. Ko je cesta pred vami prosta, sistem samodejno pospeši nazaj na vašo izbrano hitrost – zaradi česar je idealen za premagovanje gneče v urbanih okoljih: ustavite in speljete.

Luksuzen, prilagodljiv prostor

Ford Galaxy je na voljo s posebej oblikovanimi ergonomskimi sedeži in ima pritrditve ISOFIX za do tri otroške sedeže. Z vsemi sedmimi sedeži v uporabi imate zajetnih 300 litrov prtljažnika. Z zložljivimi zadnjimi sedeži s pritiskom na gumb lahko po potrebi povečate svoj prostor na 1301 litra. Napredna povezljivost z aplikacijo FordPass vključuje daljinsko zaklepanje in odklepanje ter opozorila o zdravstvenem stanju vozila, poslana naravnost v vaš telefon, tako da ste vedno obveščeni. Izklesana, sodobna notranja zasnova Galaxyja, vrhunski materiali in razkošni masažni sedeži V-Line zagotavljajo resnično prvorazredno potovalno izkušnjo.

Sistem, ki lčahko pomaga zaščititi pešce

Pomočnik pred trčenjem zazna vozila in pešce na cesti pred vami ali tiste, ki bi lahko prečkali pot vozila, in vas opozori na njihovo prisotnost. Če se ne odzovete, sistem samodejno zavira. Ta tehnologija je zasnovana tako, da zmanjša resnost nesreč ali da se jim v celoti izogne, in deluje pri hitrostih do 70 km/h.


Fiesta

NOVA FORD FIESTA

Osupljiva nova zunanja oblika daje ikoničnemu majhnemu avtomobilu elegantno prisotnost po mestu. Medtem ko napredne tehnologije, kot je povsem nova interaktivna digitalna instrumentna plošča, pomagajo ustvariti učinkovitejšo in prijetnejšo vožnjo.

Izbira naprednih tehnologij Fieste EcoBoost Hybrid zagotavlja bolj odzivno in zabavno vožnjo, z impresivno porabo goriva in nižjimi emisijami CO2.

Z vrsto edinstvenih oprem ki so na voljo – od športno navdahnjenega stila Fieste ST-Line, vrhunskih ravni udobja Fieste Titanium do robustnega zunanjega značaja Fieste Active – boste našli popolno novo Ford Fiesto, ki vam bo ustrezala.

POGLAVITNE LASTNOSTI

Digitalna instrumentna plošča

Fiestina nova 31,2 centimetrska (12,3-palčna) digitalna instrumentna plošča prikazuje voznikove informacije v visoki ločljivosti z uporabo intuitivnih in lahko berljivih ikon. Prav tako lahko določite prednost, katere informacije so prikazane, vključno z navigacijskimi opozorili, in programirate želene informacije.

Ecoboost hybrid powershift

EcoBoost Hybrid PowerShift je sedemstopenjski samodejni menjalnik z dvojno sklopko (EcoBoost Hybrid Powershift je na voljo pri 1,0-litrskih modelih Fiesta EcoBoost blagi hibrid) emisij in obratovalnih stroškov. Večje število prestavnih razmerij, lahka zasnova in napredno delovanje z dvojno sklopko zagotavljajo gladko in brezhibno menjavanje prestav. To pomeni, da Fiesta EcoBoost blagi hibrid zagotavlja učinkovitejšo in manj zahtevno vožnjo, zlasti v mestnem prometu s speljevanjem in ustavljanjem.

ST-LINE vignale interior

Vignale z delno usnjenimi sedeži Sensico, rdečimi kontrastnimi šivi, edinstvenimi rdečimi obrobami zračnikov in 31,2 centimetrska (12,3-palčno) digitalno instrumentno ploščo.

Active Vignale

Active z delno usnjenimi sedeži Sensico, modrimi kontrastnimi šivi, edinstvenimi modrimi obrobami zračnikov in 31,2 centimetrska (12,3-palčno) digitalno instrumentno ploščo.

GOSPODARSKA VOZILA


Transit Connect

NOVI FORD TRANSIT CONNECT

Osupljiva nova zunanja oblika daje ikoničnemu majhnemu avtomobilu elegantno prisotnost po mestu. Medtem ko napredne tehnologije, kot je povsem nova interaktivna digitalna instrumentna plošča, pomagajo ustvariti učinkovitejšo in prijetnejšo vožnjo.

Izbira naprednih tehnologij Fieste EcoBoost Hybrid zagotavlja bolj odzivno in zabavno vožnjo, z impresivno porabo goriva in nižjimi emisijami CO2.

Z vrsto edinstvenih oprem ki so na voljo – od športno navdahnjenega stila Fieste ST-Line, vrhunskih ravni udobja Fieste Titanium do robustnega zunanjega značaja Fieste Active – boste našli popolno novo Ford Fiesto, ki vam bo ustrezala.

POGLAVITNE LASTNOSTI

Digitalna instrumentna plošča

Fiestina nova 31,2 centimetrska (12,3-palčna) digitalna instrumentna plošča prikazuje voznikove informacije v visoki ločljivosti z uporabo intuitivnih in lahko berljivih ikon. Prav tako lahko določite prednost, katere informacije so prikazane, vključno z navigacijskimi opozorili, in programirate želene informacije.

Ecoboost hybrid powershift

EcoBoost Hybrid PowerShift je sedemstopenjski samodejni menjalnik z dvojno sklopko (EcoBoost Hybrid Powershift je na voljo pri 1,0-litrskih modelih Fiesta EcoBoost blagi hibrid) emisij in obratovalnih stroškov. Večje število prestavnih razmerij, lahka zasnova in napredno delovanje z dvojno sklopko zagotavljajo gladko in brezhibno menjavanje prestav. To pomeni, da Fiesta EcoBoost blagi hibrid zagotavlja učinkovitejšo in manj zahtevno vožnjo, zlasti v mestnem prometu s speljevanjem in ustavljanjem.

ST-LINE vignale interior

Vignale z delno usnjenimi sedeži Sensico, rdečimi kontrastnimi šivi, edinstvenimi rdečimi obrobami zračnikov in 31,2 centimetrska (12,3-palčno) digitalno instrumentno ploščo.

Active Vignale

Active z delno usnjenimi sedeži Sensico, modrimi kontrastnimi šivi, edinstvenimi modrimi obrobami zračnikov in 31,2 centimetrska (12,3-palčno) digitalno instrumentno ploščo.


Tourneo Custom

NOVI FORD TOURNEO CUSTOM

Osupljiva nova zunanja oblika daje ikoničnemu majhnemu avtomobilu elegantno prisotnost po mestu. Medtem ko napredne tehnologije, kot je povsem nova interaktivna digitalna instrumentna plošča, pomagajo ustvariti učinkovitejšo in prijetnejšo vožnjo.

Izbira naprednih tehnologij Fieste EcoBoost Hybrid zagotavlja bolj odzivno in zabavno vožnjo, z impresivno porabo goriva in nižjimi emisijami CO2.

Z vrsto edinstvenih oprem ki so na voljo – od športno navdahnjenega stila Fieste ST-Line, vrhunskih ravni udobja Fieste Titanium do robustnega zunanjega značaja Fieste Active – boste našli popolno novo Ford Fiesto, ki vam bo ustrezala.

POGLAVITNE LASTNOSTI

Digitalna instrumentna plošča

Fiestina nova 31,2 centimetrska (12,3-palčna) digitalna instrumentna plošča prikazuje voznikove informacije v visoki ločljivosti z uporabo intuitivnih in lahko berljivih ikon. Prav tako lahko določite prednost, katere informacije so prikazane, vključno z navigacijskimi opozorili, in programirate želene informacije.

Ecoboost hybrid powershift

EcoBoost Hybrid PowerShift je sedemstopenjski samodejni menjalnik z dvojno sklopko (EcoBoost Hybrid Powershift je na voljo pri 1,0-litrskih modelih Fiesta EcoBoost blagi hibrid) emisij in obratovalnih stroškov. Večje število prestavnih razmerij, lahka zasnova in napredno delovanje z dvojno sklopko zagotavljajo gladko in brezhibno menjavanje prestav. To pomeni, da Fiesta EcoBoost blagi hibrid zagotavlja učinkovitejšo in manj zahtevno vožnjo, zlasti v mestnem prometu s speljevanjem in ustavljanjem.

ST-LINE vignale interior

Vignale z delno usnjenimi sedeži Sensico, rdečimi kontrastnimi šivi, edinstvenimi rdečimi obrobami zračnikov in 31,2 centimetrska (12,3-palčno) digitalno instrumentno ploščo.

Active Vignale

Active z delno usnjenimi sedeži Sensico, modrimi kontrastnimi šivi, edinstvenimi modrimi obrobami zračnikov in 31,2 centimetrska (12,3-palčno) digitalno instrumentno ploščo.


Tourneo Courier

NOVI FORD TOURNEO COURIER

Idealna izbira za aktivne in družine

Enostavno preklapljajte med dvema ali petimi sedeži in ga natovorite za vse vikend dogodivščine. Z SUV izgledom, napredno povezljivostjo in izjemno fleksibilnostjo, je pripravljen za karkoli in kjerkoli ga potrebujete.

POGLAVITNE LASTNOSTI

Izjemna prostornost

Tourneo Courier vas bo navdušil s svojo izjemno prostornostjo - tako v potniški kabini kot v prtljažnem prostoru, pripravljen za vsako dogodivščino. Z zložljivimi sedeži in številnimi možnostmi za shranjevanje, boste vanj lahko zložili vse, kar potrebujete za izlet.

Neprimerljivo udoben

Tourneo Courier združuje udobje, zmogljivost in prilagodljivost. Zlahka zložljivi zadnji sedeži omogočajo 2,45 kubičnih metrov prostora - dovolj za vikend avanture. S sedeži v dvignjenem položaju je idealen za pet potnikov. Popoln za vsakodnevno uporabo in izlete s prijatelji.

Vedno povezan

Tourneo Courier je opremljen z 20,32-centimetrskim (8”) zaslonom na dotik in informacijsko-razvedrilnim sistemom SYNC4 ter povezovalnim modemom FordPass. Ko povežete pametni telefon z modemom, lahko dostopate do številnih funkcij, vključno s sledenjem lokacije, stanjem vozila, nivojem goriva, daljinskim zaklepanjem in odklepanjem ter še mnogo več.

Zmogljiv za vsakdan

Tourneo Courier je opremljen z 1.0-litrskim EcoBoost motorjem, ki ponuja 92 kW (125 KM) moči. Izbirate lahko med 6-stopenjskim ročnim menjalnikom ali opcijskim 7-stopenjskim samodejnim menjalnikom.


Tourneo Connect

FORD TOURNEO CONNECT

Tourneo Connect je oblikovan tako, da je prilagodljiv vašim potrebam. Njegova prostornost vam omogoča opravljanje dela, medtem ko je njegova prilagodljivost idealna tudi za vašo družino. Zaradi njegove okretnosti lahko z lahkoto obvladujete mestne ulice, medtem ko njegova udobnost zagotavlja zadovoljstvo vsem potnikom. Na voljo z bencinskim motorjem EcoBoost in dizelskim motorjem EcoBlue z nizkimi emisijami.

POGLAVITNE LASTNOSTI

Oblikovanje nove dobe

Povsem novi Tourneo Connect ima popolno prenovo. Vključno z novo športno zunanjostjo z dinamično izklesanimi linijami, drzno prednjo masko, izbiro osupljivih barv karoserije ter elegantno in prostorno notranjostjo

Digitalni vmesnik

26-centimetrska (10,25-palčna) digitalna instrumentna plošča Tourneo Connect vam omogoča prilagajanje zaslona z vrsto podatkov o vozilu. Medtem ko se 21-centimetrski (8,25-palčni= ali 25,4-centimetrski (10-palčni) barvni zaslon na dotik brezhibno poveže z vašim pametnim telefonom.

FordPass

Odklenite množico funkcij povezljivosti s svojim pametnim telefonom. Aplikacija FordPass vam omogoča spremljanje lokacije vašega vozila in podatkov o vožnji, prejemanje prometnih obvestil v realnem času ter opozorila o stanju vozila, poslana na vaš telefon.

Preprosto prostoren

Na voljo z dvema ali tremi vrstami sedežev za do pet ali sedem potnikov. Vse zadnje sedeže je mogoče zložiti, prevrniti naprej ali odstraniti. Sprednji sovoznikov sedež se lahko zloži tudi za prevoz zelo dolgih tovorov.


Transit Connect

NOVA FORD FIESTA

Osupljiva nova zunanja oblika daje ikoničnemu majhnemu avtomobilu elegantno prisotnost po mestu. Medtem ko napredne tehnologije, kot je povsem nova interaktivna digitalna instrumentna plošča, pomagajo ustvariti učinkovitejšo in prijetnejšo vožnjo.

Izbira naprednih tehnologij Fieste EcoBoost Hybrid zagotavlja bolj odzivno in zabavno vožnjo, z impresivno porabo goriva in nižjimi emisijami CO2.

Z vrsto edinstvenih oprem ki so na voljo – od športno navdahnjenega stila Fieste ST-Line, vrhunskih ravni udobja Fieste Titanium do robustnega zunanjega značaja Fieste Active – boste našli popolno novo Ford Fiesto, ki vam bo ustrezala.

POGLAVITNE LASTNOSTI

Digitalna instrumentna plošča

Fiestina nova 31,2 centimetrska (12,3-palčna) digitalna instrumentna plošča prikazuje voznikove informacije v visoki ločljivosti z uporabo intuitivnih in lahko berljivih ikon. Prav tako lahko določite prednost, katere informacije so prikazane, vključno z navigacijskimi opozorili, in programirate želene informacije.

Ecoboost hybrid powershift

EcoBoost Hybrid PowerShift je sedemstopenjski samodejni menjalnik z dvojno sklopko (EcoBoost Hybrid Powershift je na voljo pri 1,0-litrskih modelih Fiesta EcoBoost blagi hibrid) emisij in obratovalnih stroškov. Večje število prestavnih razmerij, lahka zasnova in napredno delovanje z dvojno sklopko zagotavljajo gladko in brezhibno menjavanje prestav. To pomeni, da Fiesta EcoBoost blagi hibrid zagotavlja učinkovitejšo in manj zahtevno vožnjo, zlasti v mestnem prometu s speljevanjem in ustavljanjem.

ST-LINE vignale interior

Vignale z delno usnjenimi sedeži Sensico, rdečimi kontrastnimi šivi, edinstvenimi rdečimi obrobami zračnikov in 31,2 centimetrska (12,3-palčno) digitalno instrumentno ploščo.

Active Vignale

Active z delno usnjenimi sedeži Sensico, modrimi kontrastnimi šivi, edinstvenimi modrimi obrobami zračnikov in 31,2 centimetrska (12,3-palčno) digitalno instrumentno ploščo.


Summit Avto

Flajšmanova 3
1000 Ljubljana
Telefon: +386 1 25 25 125

slika
Ford

slika
Rabljena

slika
Servis

slika
Kontakt