Odličen servis za odlično kondicijo vašega vozila

Avtomobili so naša strast. V naši moderni in sodobno opremljeni servisni delavnici bomo poskrbeli za vaše vozilo enako skrbno, kot da bi bil naš. Izkušena ekipa serviserjev vam je vedno na voljo tudi za nasvet, ki vam bo olajšal vzdrževanje ter povečal obstojnost vašega vozila. Smo pooblaščeni serviser za vozila FORD, JAGUAR, LAND ROVER in VOLVO. Tudi za ostale znamke poskrbimo na hitri stezi.

Ford

Vozila FORD so iz dneva v dan tehnološko naprednejša, zato ni vseeno, komu zaupate servisiranje svojega forda. Naša ekipa kvalificiranih in usposobljenih serviserjev se stalno izobražuje skladno s smernicami tovarne, pri delu pa uporabljamo tovarniško predpisano specialno orodje. Kot največji servisni center za vozila v Sloveniji na enem mestu postorimo vse za vašega forda, tako da lahko vi brezskrbno uživate v vožnji. Svetujemo vam pri vzdrževanju, dodatni opremi in z veseljem odgovorimo na vsa vaša vprašanja o vašem vozilu FORD.

Vaša servisna svetovalca:

Matevž Drašlar

t: +386 1 25 25 205
m: +386 51 315 277
e: matevz.draslar@summitavto.si

Damjan Laznik

t: +386 25 25 205
m: +386 41 360 692
e: damjan.laznik@summitavto.si

Volvo

Sinonim za varnost s Švedske ima na našem servisu posebno mesto. S tradicijo in kakovostjo naš servis Volvo vedno znova prepriča lastnike vozil znamke Volvo, ki vedo, da je pravi servis zanje na Flajšmanovi 3 v Ljubljani. Originalni nadomestni deli, specialno orodje, usposobljena servisna ekipa in želja biti najboljši za naše zveste stranke so pravi recept za tako odličen servis, kot je naš servis Volvo.

Vaša servisna svetovalca:

Gregor Jelovšek

t: +386 1 25 25 133
m: +386 51 250 017
e: gregor.jelovsek@summitavto.si

Matej Levstek

t: +386 1 25 25 250
m: +386 51 314 504
e: matej.levstek@summitavto.si

Jaguar

Vzbuditi vse čute in iti preko meja, je moto našega pooblaščenega servisa Jaguar. Že od leta 2003 na Flajšmanovi 3 zagotavljamo servis za vozila karizmatične znamke Jaguar. Ne sprejemajte kompromisov. Servisiranje svojega jaguarja zaupajte našemu servisu z najdaljšo tradicijo in najbolj usposobljenim osebjem v Sloveniji. Ne glede na to, katero znamko vozila Jaguar vozite, pri nas poskrbimo, da bo vaše vozilo znamke Jaguar vedno brezhibno in v odličnem stanju. To vam zagotavljajo originalni nadomestni deli, osebje, ki se stalno izpopolnjuje tako v Sloveniji kot v Angliji, ter specialno orodje, potrebno za vzdrževanje vrhunskih in tehnološko naprednih vozil.

Vaša servisna svetovalca

Gregor Jelovšek

t: +386 1 25 25 133
m: +386 51 250 017
e: gregor.jelovsek@summitavto.si

Matej Levstek

t: +386 1 25 25 250
m: +386 51 314 504
e: matej.levstek@summitavto.si

Land Rover

Nakup vozila Land Rover je pomembna točka v voznikovem življenju. Da boste lahko še dolgo uživali v vožnji s svojim roverjem, se zanesite na naš pooblaščeni servis Land Rover, ki se ponaša z najdaljšo tradicijo (že od leta 2003) in najbolj usposobljeno ekipo v Sloveniji (naši serviserji se stalno izpopolnjuje tako v Sloveniji kot v Angliji). Ohranjanje vašega roverja v vrhunski formi zahteva strokovno delo in znanje, originalne nadomestne dele ter specialno orodje, potrebno za vzdrževanje vrhunskih in tehnološko naprednih vozil tako karizmatičnih znamk, kot je Land Rover.

Vaša servisna svetovalca

Gregor Jelovšek

t: +386 1 25 25 133
m: +386 51 250 017
e: gregor.jelovsek@summitavto.si

Matej Levstek

t: +386 1 25 25 250
m: +386 51 314 504
e: matej.levstek@summitavto.si

Summit avto d.o.o. je eden največjih in najmodernejših avtomobilskih prodajno-servisnih centrov v Sloveniji.

DOBRO OPRAVLJENO DELO, VAŠE ZADOVOLJSTVO

Smo eden največjih in najmodernejših avtomobilskih prodajno-servisnih centrov v Sloveniji. Že od začetka stremimo k temu, da smo čim bolj vsestranski servis, ki svojim strankam na enem mestu ponuja čim širši nabor servisnih storitev. V sklopu našega servisa deluje tudi moderna kleparsko-ličarska delavnica, v avtomatski pralnici pa poskrbimo za brezhiben videz vašega vozila.

Nudimo pooblaščeni servis vozil znamk Ford, Jaguar, Land Rover in Volvo. Z veseljem pa na hitri stezi opravimo tudi popravila vozil ostalih blagovnih znamk, in to brez predhodne najave.

7 razlogov, zakaj se na servis vozila odpravite k nam:

1. Delovne izkušnje

Dolgoletna tradicija pomeni izkušnje. Za vsakim servisom, popravilom, privijanjem vijaka stoji sodelovanje naše celotne ekipe, ki že leta raste z izkušnjami.

2. Topel in strokoven sprejem

Za nas je vsaka stranka pomembna. Smo prijazni, učinkoviti in odločeni, da svojim strankam ponudimo najboljšo uporabniško izkušnjo.  

3. Specialno orodje z računalniško povezavo

Vozila so tehnološko vse naprednejša. Zavedamo se, da sta za kakovosten servis potrebna  najsodobnejša oprema in specialno orodje, da vam lahko vozilo še dolgo služi.


4. Originalni nadomestni deli

Pri nas lahko po konkurenčni ceni vedno dobite originalne avto dele, dodatno in dopolnilno opremo ter pnevmatike za vsa vozila znamk Ford, Volvo, Jaguar in Land Rover.


5. Strokovna usposobljenost

Naša servisna ekipa se nenehno usposablja in izobražuje doma ter tudi v tujini, da lahko zagotavlja najboljšo storitev tudi za tehnološko najnaprednejša vozila.


6. Program za starejša vozila

Starejša vozila potrebujejo večjo skrb, da ohranjajo varnost in zanesljivost. Le z dobro servisiranim vozilom se boste na cesti počutili enako samozavestno kot prvi dan lastništva.


7. Profesionalnost

Ne glede na čas ali osebje – naša storitev za vas ostaja enaka. Naše ime je garancija za kakovostne in strokovne storitve pod konkurenčnimi pogoji.


Summit Avto

Flajšmanova 3
1000 Ljubljana
Telefon: +386 1 25 25 125

Naj bo servis vašega vozila prijetna izkušnja

Znanje in skrb za stranke sta naša konkurenčna prednost, saj se zavedamo, da je za naše stranke dovolj dobro le najboljše. Le tako smo v koraku s časom in napredkom z enim samim namenom: biti vedno boljši in edinstveni – za naše stranke in naše sodelavce.

Medtem ko mi pripravljamo ali servisiramo vaše vozilo, se lahko okrepčate s toplimi napitki v našem sodobno opremljenem in klimatiziranem salonu. Strankam omogočamo tudi brezplačen prevoz s taksijem do BTC. Za rekreativce so na voljo naša kolesa in električni skiroji, saj je do BTC le slabih pet minut, če ne izkoristite mestnega avtobusa, ki ima postajo nasproti nas.

slika
Ford

slika
Rabljena

slika
Servis

slika
Kontakt