SPOŠTOVANJE JE TEMELJ NAŠIH ODNOSOV

V Summit avtu smo zavezani k ustvarjanju delovnega okolja, v katerem je vsem zaposlenim zagotovljeno spoštovanje, ki si ga zaslužijo, brez razlikovanja in izjem. Skrb za prijetno delovno okolje se začne z odnosom direktorja do zaposlenih. Nič od motivacisjkih aktivnosti nima smisla, v kolikor se v podjetju medsebojno ne obnašamo spoštljivo.

Vzpostavljen imamo celovit obseg aktivnosti in dogodkov – od morda običajnega voščila direktorja za rojstni dan vsakemu izmed zaposlenih, do udarnih, tematsko obarvanih team buildingov, projektov, ki spodbujajo in nagrajujejo nove pobude ter novoletnih dogodkov, kjer vedno tudi razglasimo zaposlene leta. To stimulira zaposlene na vseh ravneh našega poslovanja, saj jim da občutek, da njihovo mnenje šteje in da so pomemben dejavnik v prihodnosti Summit avta.

Kljub temu, da nenhno razmišljamo kaj še lahko storimo za svoje zaposlene, njihovo dobro počutje in posledično večjo učinkovitost, dajemo velik poudarek tudi osebni odgovornosti. Odnos delodajalec – zaposleni je vedno dvosmeren, kjer vsaka stran nosi svoj del odgovornosti.

Summitomo Corporation

Naše vodilo je vse na enem mestu.Summit Avto

Flajšmanova 3
1000 Ljubljana
Telefon: +386 1 25 25 125

slika
Ford

slika
Rabljena

slika
Servis

slika
Kontakt