FORD

Dobrodošli na spletni strani NAJVEČJEGA FORD SALONA V SLOVENIJI.

Summit avto je eden najlepših in največjih prodajno-servisnih centrov v Ljubljani, na izjemno dostopnem mestu in zelo frekventni lokaciji na Flajšmanovi 3. Za udobje in zadovoljstvo strank skrbi simpatična in strokovna ekipa prodajnega osebja, ki vam na podlagi dolgoletnih izkušenj v avtomobilizmu, v vsakem trenutku ponudi rešitev, prilagojeno vašim željam in potrebam.

Blagovna znamka Ford je bila in ostaja naša zvezda. Z novimi vozili, s svežimi oblikovnimi rešitvami in s privlačno ceno je zvezda tudi na slovenskem trgu. Ker smo tako prepričani v zanesljivost Fordovih vozil, vam ponujamo 5 let jamstva. Brezplačno, brez omejitve kilometrov in z mednarodno asistenco.

 

Ponudba velja za vsa osebna vozila Ford, ki si jih lahko ogledate na povezavi:

FORD

Znanje in skrb za stranke je naša konkurenčna prednost, saj se zavedamo, da je za naše stranke dovolj dobro le najboljše. Le tako smo v koraku s časom in napredkom z enim samim namenom: biti vedno boljši in edinstveni. Za naše stranke in naše sodelavce. Medtem, ko mi pripravljamo ali servisiramo vaše vozilo, omogočimo našim strankam brezplačen prevoz s taksijem do BTC. Za rekreativce so na voljo tudi naša kolesa, saj je do BTC le slabih 5 minut, če že ne izkoristite mestnega avtobusa, ki ima postajo nasproti nas.

Nakup novega vozila še nikoli ni bil prijetnejši: 

Vabimo vas, da se spoznamo v našem prodajno-servisnem salonu na Flajšmanovi 3 v Ljubljani!