Največji Ford center v Sloveniji

Blagovna znamka Ford je bila in ostaja naša zvezda. Z novimi vozili, s svežimi oblikovnimi rešitvami in s privlačno ceno je zvezda tudi na slovenskem trgu. Summit avto se lahko pohvali z največjim Ford centrom v Sloveniji, nahajamo pa se na izjemno dostopnem mestu in zelo frekventni lokaciji na Flajšmanovi 3 v Ljubljani.

Edinstveni Ford Store v Sloveniji 

V popolnoma prenovljenem in prvem salonu Ford Store v Sloveniji boste doživeli nepozabno nakupovalno izkušnjo novega vozila. intuitivna orientacija avtosalona zagotavlja razdelitev v vsebinske cone, prijetna okolica pa ustvarja pogoje za boljšo interakcijo kupcev z osebjem in blagovno znamko.

Ob vstopu v salon vsakega obiskovalca najprej očara najnovejši Fordov model. S pomočjo novih tehnologij, ki jih ponuja Ford Store, lahko svoje prihodnje vozilo začutite, še preden ga preizkusite.

V sklopu Ford Store nudimo nova osebna in gospodarska vozila Ford iz zaloge ali po naročilu ⇒ FORD

Ker smo tako prepričani v zanesljivost Fordovih vozil, vam ponujamo 5 let jamstva. Brezplačno, brez omejitve kilometrov in z mednarodno asistenco.

V letu 2021 znamka Ford obeležuje posebni jubilej - 100-letnico. Vse od legendarnega modela A je Ford Slovence varno pripeljal vse do svojih e-različic. Več o tej neverjetni poti si lahko preberete na povezavi TUKAJ 

Ob tej posebni priložnosti smo za vas pripravili posebne ugodnosti za izbrana vozila na zalogi.

 

Pričakuje vas uigrana ekipa 

Znanje in skrb za stranke je naša konkurenčna prednost, saj se zavedamo, da je za naše stranke dovolj dobro le najboljše. Za udobje in zadovoljstvo strank skrbi simpatična in strokovna ekipa prodajnega osebja, ki vam na podlagi dolgoletnih izkušenj v avtomobilizmu, v vsakem trenutku ponudi rešitev, prilagojeno vašim željam in potreba,. Le tako smo v koraku s časom in napredkom z enim samim namenom: biti vedno boljši in edinstveni.

METKA KAPLAN
m: +386 51 314 506
e: metka.kaplan@summitavto.si
MATIJA RODE
m: +386 51 634 826
e: matija.rode@summitavto.si
ANDREJA ŽNIDARŠIČ JERANT
m: +386 31 739 606
e: andreja.znidarsic@summitavto.si

 

 

Nakup novega vozila še nikoli ni bil prijetnejši.

Vabimo vas, da se spoznamo v našem prodajno-servisnem salonu na Flajšmanovi 3 v Ljubljani!