Explorer
Naroči testno vožnjo
Kontakti

ANDREJA ŽNIDARŠIČ JERANT
Vodja ključnih kupcev

t: +386 1 25 25 255
m: +386 31 739 606
e: andreja.znidarsic@summitavto.si

MATIJA RODE
Prodajni specialist

t: +386 1 25 25 134
m: +386 51 634 826
e: matija.rode@summitavto.si

METKA KAPLAN
Prodajni specialist

t: +386 1 25 25 245
m: +386 51 314 506
e: metka.kaplan@summitavto.si

  Izberite testno vozilo:

  *S poslanim obrazec bomo prejeli vaše ime, e-poštni naslov, telefon in druge vpisane podatke na kontaktni naslov spletne strani. Podatke potrebujemo, da vam lahko odgovorimo. Vaših podatkov za druge namene ne obdelujemo ter jih ne posredujemo tretjim osebam


  slikaslider slikaslider slikaslider slikaslider slikaslider slikaslider
  Explorer

  Čudovito dovršena in vsestranska notranjost omogoča udobno vožnjo do sedmim osebam, hkrati pa še vedno omogoča izdatno količino prtljažnega prostora. Napreden priključni hibridni pogonski sklop v kombinaciji s sistemom inteligentnega štirikolesnega pogona zagotavlja impresivno moč na zahtevo z izjemno stopnjo učinkovitosti.

  Z množico dodatnih funkcij in pametnih tehnologij je Ford Explorer natančno zasnovan za vas, da se podate na svet z udobjem in stilom.

  Explorer

  NOVI FORD EXPLORER

  Ford Explorer priključni hibrid predstavlja mejnik v odličnosti športnih terencev. Ford Explorer PHEV je natančno zasnovan za vas, da se podate na svet z udobjem in stilom.

  POGLAVITNE LASTNOSTI

  Polnjenje doma

  Doma se Explorer napolni v cca. 6 urah** na navadni domači vtičnici. Za še hitrejše polnjenje pa lahko izberete tudi opcijski Ford Wallbox, ki vaše vozilo napolni v cca. 3,5 ure. 

  Polnenje na poti

  Polnite Explorer PHEV na poti z javnim polnilnim kablom. Prek aplikacije FordPass lahko najdete tudi informacije o polnjenju in upravljate čase polnjenja.

  Bolši način potovanja

  Vsaka linija na armaturni plošči. Vsak šiv v razkošnih usnjenih sedežih. Vsi materiali, uporabljeni v celotni kabini. Nobena podrobnost ni bila premajhna pri izdelavi čudovito dovršene in vsestranske notranjosti Explorerja. Z zvočnim sistemom B&O in digitalno instrumentno ploščo ter prefinjeno povezljivostjo na cesti z aplikacijo FordPass. Za vožnjo boste izbrali vsak izgovor.

  Pametna tehnologija

  Ford Explorer je opremljen s številnimi naprednimi tehnologijami, ki so zasnovane tako, da vas, vašo družino in druge udeležence v prometu čim bolj varujejo. Sistemi, kot sta pomoč pri preprečevanju trka z zaznavanjem pešcev in nadzor stabilnosti pri prevračanju, aktivno pomagajo pri preprečevanju nesreč. Medtem ko lahko drugi, kot je zaviranje po trku, zmanjšajo resnost nesreče, če pride do nesreče.

  slika
  Ford

  slika
  Rabljena

  slika
  Servis

  slika
  Kontakt