Vaš sanjski avto: NOVI FORD TOURNEO COURIER!

Družinski enoprostorec z drsnimi vrati na obeh straneh. Prtljažni prostor s 570 litri zagotavlja, da ste vedno pripravljeni na vse. Opremljen s SYNC4 infozabavnim sistemom in brezžično povezavo Apple CarPlay/Android Auto. Kam se boste zapeljali najprej?

Idealna izbira za aktivne in družine

Enostavno preklapljajte med dvema ali petimi sedeži in ga natovorite za vse vikend dogodivščine. Z SUV izgledom, napredno povezljivostjo in izjemno fleksibilnostjo, je pripravljen za karkoli in kjerkoli ga potrebujete.

POGLAVITNE LASTNOSTI

Izjemna prostornost
Tourneo Courier vas bo navdušil s svojo izjemno prostornostjo – tako v potniški kabini kot v prtljažnem prostoru, pripravljen za vsako dogodivščino. Z zložljivimi sedeži in številnimi možnostmi za shranjevanje, boste vanj lahko zložili vse, kar potrebujete za izlet.

Neprimerljivo udoben
Tourneo Courier združuje udobje, zmogljivost in prilagodljivost. Zlahka zložljivi zadnji sedeži omogočajo 2,45 kubičnih metrov prostora – dovolj za vikend avanture. S sedeži v dvignjenem položaju je idealen za pet potnikov. Popoln za vsakodnevno uporabo in izlete s prijatelji.

Vedno povezan
Tourneo Courier je opremljen z 20,32-centimetrskim (8”) zaslonom na dotik in informacijsko-razvedrilnim sistemom SYNC4 ter povezovalnim modemom FordPass. Ko povežete pametni telefon z modemom, lahko dostopate do številnih funkcij, vključno s sledenjem lokacije, stanjem vozila, nivojem goriva, daljinskim zaklepanjem in odklepanjem ter še mnogo več.

Zmogljiv za vsakdan
Tourneo Courier je opremljen z 1.0-litrskim EcoBoost motorjem, ki ponuja 92 kW (125 KM) moči. Izbirate lahko med 6-stopenjskim ročnim menjalnikom ali opcijskim 7-stopenjskim samodejnim menjalnikom.

Odkrijte novi Ford Tourneo Courier in doživite popolno kombinacijo prostora, udobja in zmogljivosti. Vaša naslednja dogodivščina čaka!

slika
Ford

slika
Rabljena

slika
Servis

slika
Kontakt