Z vsakim opravljenim nakupom servisnih storitev prispevate 1EUR v dobrodelne namene.

V avtocentru Summit Avto vedno radi pomagamo. Družbena odgovornost je zapisana globoko v nas in je ena izmed temeljnih vrednot našega poslovanja. Velik poudarek pripisujemo tudi etiki in visokim etičnim načelom. Pozorni smo tako do varovanja okolja kot tudi do ljudi in živali. Svoja prizadevanja za doprinos širši skupnosti smo zdaj še okrepili z dobrodelnim projektom Vzdržujmo in darujmo, ki omogoča zbiranje sredstev za dobrodelne namene ob vsakem opravljenem servisu vozila.

V sklopu dobrodelnega projekta bodo stranke ob vsakem opravljenem nakupu servisnih storitev prejele žeton v vrednosti 1 EUR ter tako prispevale del sredstev v dobrodelne namene. Ker želimo pomagati čim širši skupnosti, so na izbiro tri različne dobrodelne organizacije, ki bodo poskrbela, da zbrana sredstva pridejo v prave roke za pravi namen. Tako bo odločitev o prejemniku donacije vedno v rokah stranke.

V letošnjem letu bomo skozi naš dobrodelni projekt pomagali društvu Junaki 3. nadstropja, humanitarni organizaciji, ki pomaga otrokom z rakom in njihovim družinam. Društvo omogoča finančno, socialno in psihološko podporo otrokom in njihovim družinam, ki se zdravijo na Pediatrični kliniki v Ljubljani.

Na pobudo naših zaposlenih smo v projekt v letu 2023 vključili tudi Društvo revmatikov Slovenije. Revmatske bolezni ne prizadanejo samo starejših oseb temveč se pojavljajo tudi pri otrocih in jim tako onemogočajo kakovostno življenje.

V projekt pa je vključeno tudi društvo za zaščito konj DZK CKPP Alisa, ki skrbi za konje s posebnimi potrebami in je usmerjena k razvijanju pravilnega odnosa do konj, drugih živali in skrbi za ohranitev in varstvu narave.
 

Z veseljem pripomoremo k lepši prihodnosti ljudi in živali ter tako soustvarjamo lepši svet!


Summit Avto

Flajšmanova 3
1000 Ljubljana
Telefon: +386 1 25 25 125

slika
Ford

slika
Rabljena

slika
Servis

slika
Kontakt