Z vsakim opravljenim nakupom servisnih storitev prispevate 1EUR v dobrodelne namene.

V avtocentru Summit Avto vedno radi pomagamo. Družbena odgovornost je zapisana globoko v nas in je ena izmed temeljnih vrednot našega poslovanja. Velik poudarek pripisujemo tudi etiki in visokim etičnim načelom. Pozorni smo tako do varovanja okolja kot tudi do ljudi in živali. Svoja prizadevanja za doprinos širši skupnosti smo zdaj še okrepili z dobrodelnim projektom Vzdržujmo in darujmo, ki omogoča zbiranje sredstev za dobrodelne namene ob vsakem opravljenem servisu vozila.

V sklopu dobrodelnega projekta bodo stranke ob vsakem opravljenem nakupu servisnih storitev prejele žeton v vrednosti 1 EUR ter tako prispevale del sredstev v dobrodelne namene. Ker želimo pomagati čim širši skupnosti, so na izbiro tri različne dobrodelne organizacije, ki bodo poskrbela, da zbrana sredstva pridejo v prave roke za pravi namen. Tako bo odločitev o prejemniku donacije vedno v rokah stranke.

V veliko zadovoljstvo nam je, da bomo lahko tudi v letošnjem letu nadaljevali z donacijami socialno ogroženim preko platforme TRUHOMA, katero je ustanovila podjetnica Ana Lukner Roljić in je svojo pot v dobrodelnosti pričela že z ustanovitvijo dobrodelne organizacije Anina zvezdica. TRUHOMA je spletna platforma, prek katere se 100% doniranih sredstev nameni nakupu paketov osnovnih potrebščin, ki jih prejemniki dobijo neposredno na svoj naslov. Celoten postopek se zapisuje na verigo blokov in je tako popolnoma transparenten.

Na pobudo naših zaposlenih smo v projekt v letu 2023 vključili tudi Društvo revmatikov Slovenije. Revmatske bolezni ne prizadanejo samo starejših oseb temveč se pojavljajo tudi pri otrocih in jim tako onemogočajo kakovostno življenje.

V projekt pa je vključeno tudi društvo za zaščito konj DZK CKPP Alisa, ki skrbi za konje s posebnimi potrebami in je usmerjena k razvijanju pravilnega odnosa do konj, drugih živali in skrbi za ohranitev in varstvu narave.
 

Z veseljem pripomoremo k lepši prihodnosti ljudi in živali ter tako soustvarjamo lepši svet!


Summit Avto

Flajšmanova 3
1000 Ljubljana
Telefon: +386 1 25 25 125

slika
Ford

slika
Rabljena

slika
Servis

slika
Kontakt