Spoznajte NOVI in povsem električni Ford Explorer

Električni Ford Explorer je ena najnovejših in najbolj pričakovanih različic tega priljubljenega SUV-ja. Kot prvi električni Explorer bo ta model združil udobje in zmogljivost, z nizko emisijo in učinkovitostjo.

Električni Ford Explorer bo opremljen z dvema elektromotorjema, ki bosta zagotavljala skupno moč 318 konjskih moči in 564 Nm navora. S tem bodo vozniki dosegli hitrost do 180 km/h, do 100 km/h pa se bo avto pospeševal v manj kot 6 sekundah. Z enim polnjenjem baterije bo ta električni SUV lahko prevozil do 500 kilometrov.

Ford je zasnoval električni Explorer tako, da bo zagotavljal vrhunsko vožnjo in najnovejše funkcije. Na voljo bodo tehnologije, kot so Ford Co-Pilot360, ki vključuje avtomatsko zaviranje v sili, nadzor zavijanja in pomoč pri ohranjanju voznega pasu. Poleg tega bo ta model opremljen z večnamenskim zaslonom na dotik, ki bo voznikom omogočal preprosto upravljanje sistema zabave in informacij.

Ford ni kompromisal pri oblikovanju zunanjosti električnega Explorerja. Na voljo bodo tudi različne barve, med katerimi bodo vozniki lahko izbirali.

Električni Ford Explorer bo na voljo v nekaj različicah, vključno z vrhunsko Platinum različico, ki bo vključevala različne luksuzne funkcije, kot so ogrevana in prezračevana sedeža, vrhunski zvočni sistem in panoramsko streho.

Vse vsebuje električni Ford Explorer kaže na to, da gre za izjemno kakovosten avtomobil. Ta električni SUV združuje udobje, zmogljivost in nizko emisijo, kar ga naredi za privlačno izbiro za tiste, ki si želijo zelenega in trajnostnega avtomobila. Električni Ford Explorer bo na voljo kmalu, zato ga velja imeti na seznamu avtomobilov, ki jih je treba preveriti.

slika
Ford

slika
Rabljena

slika
Servis

slika
Kontakt