Galaxy
Naroči testno vožnjo
Kontakti

ANDREJA ŽNIDARŠIČ JERANT
Vodja ključnih kupcev

t: +386 1 25 25 255
m: +386 31 739 606
e: andreja.znidarsic@summitavto.si

MATIJA RODE
Prodajni specialist

t: +386 1 25 25 134
m: +386 51 634 826
e: matija.rode@summitavto.si

METKA KAPLAN
Prodajni specialist

t: +386 1 25 25 245
m: +386 51 314 506
e: metka.kaplan@summitavto.si

  Izberite testno vozilo:

  *S poslanim obrazec bomo prejeli vaše ime, e-poštni naslov, telefon in druge vpisane podatke na kontaktni naslov spletne strani. Podatke potrebujemo, da vam lahko odgovorimo. Vaših podatkov za druge namene ne obdelujemo ter jih ne posredujemo tretjim osebam


  slikaslider slikaslider slikaslider slikaslider slikaslider slikaslider
  Galaxy

  Pri Galaxyju gre udobje z roko v roki z učinkovitostjo. Povsem novi 2,5-litrski bencinski hibrid v kombinaciji z našim brezstopenjskim samodejnim menjalnikom zagotavlja odlično moč in navor ter izjemno vlečno zmogljivost do 1510 kg, poleg zmanjšanih emisij in porabe goriva.

  Galaxy

  NOVI FORD GALAXY

  Ford Galaxy s sedmimi sedeži je veliko več kot vozilo za prevoz oseb. To luksuzno večnamensko vozilo (MPV) razvaja tako voznika kot potnike z vrhunskim udobjem in prostorom. Izbirni ergonomski sedeži ponujajo dodatno oporo za hrbet. Na voljo so tudi pritrditve ISOFIX za do tri otroške sedeže v drugi vrsti. Ko potrebujete dodaten prostor v prtljažniku, lahko neuporabljene vrstice zložite s pritiskom na gumb.

  POGLAVITNE LASTNOSTI

  Motor

  2,5-litrski bencinski hibrid Ford Galaxy dosega večjo učinkovitost kot običajni bencinski motor, hkrati pa zagotavlja impresivno moč in navor.

  Lahka vožnja

  Inteligentni prilagodljivi tempomat s funkcijo Stop & Go vam omogoča nastavitev hitrosti vožnje in razdalje do vozila spredaj. Če zazna, da se promet upočasnjuje, bo sistem ohranil vašo vnaprej nastavljeno razdaljo, če pogoji ne dopuščajo vaše želene hitrosti vožnje. V gostem prometu vas lahko celo popolnoma ustavi. Ko je cesta pred vami prosta, sistem samodejno pospeši nazaj na vašo izbrano hitrost – zaradi česar je idealen za premagovanje gneče v urbanih okoljih: ustavite in speljete.

  Luksuzen, prilagodljiv prostor

  Ford Galaxy je na voljo s posebej oblikovanimi ergonomskimi sedeži in ima pritrditve ISOFIX za do tri otroške sedeže. Z vsemi sedmimi sedeži v uporabi imate zajetnih 300 litrov prtljažnika. Z zložljivimi zadnjimi sedeži s pritiskom na gumb lahko po potrebi povečate svoj prostor na 1301 litra. Napredna povezljivost z aplikacijo FordPass vključuje daljinsko zaklepanje in odklepanje ter opozorila o zdravstvenem stanju vozila, poslana naravnost v vaš telefon, tako da ste vedno obveščeni. Izklesana, sodobna notranja zasnova Galaxyja, vrhunski materiali in razkošni masažni sedeži V-Line zagotavljajo resnično prvorazredno potovalno izkušnjo.

  Sistem, ki lčahko pomaga zaščititi pešce

  Pomočnik pred trčenjem zazna vozila in pešce na cesti pred vami ali tiste, ki bi lahko prečkali pot vozila, in vas opozori na njihovo prisotnost. Če se ne odzovete, sistem samodejno zavira. Ta tehnologija je zasnovana tako, da zmanjša resnost nesreč ali da se jim v celoti izogne, in deluje pri hitrostih do 70 km/h.

  slika
  Ford

  slika
  Rabljena

  slika
  Servis

  slika
  Kontakt