Transit Custom
Naroči testno vožnjo
Kontakti

ANDREJA ŽNIDARŠIČ JERANT
Vodja ključnih kupcev

t: +386 1 25 25 255
m: +386 31 739 606
e: andreja.znidarsic@summitavto.si

MATIJA RODE
Prodajni specialist

t: +386 1 25 25 134
m: +386 51 634 826
e: matija.rode@summitavto.si

METKA KAPLAN
Prodajni specialist

t: +386 1 25 25 245
m: +386 51 314 506
e: metka.kaplan@summitavto.si

  Izberite testno vozilo:

  *S poslanim obrazec bomo prejeli vaše ime, e-poštni naslov, telefon in druge vpisane podatke na kontaktni naslov spletne strani. Podatke potrebujemo, da vam lahko odgovorimo. Vaših podatkov za druge namene ne obdelujemo ter jih ne posredujemo tretjim osebam


  slikaslider slikaslider slikaslider slikaslider slikaslider
  Transit Custom

  Transit Custom odlikujeta vzdržljivost in zanesljivost skupaj z vrhunskim udobjem. V najnovejši različici ponuja še širši nabor inovativnih funkcij in pametne tehnologije. Zahvaljujoč vrsti naprednih dizelskih in hibridnih možnosti pa ponuja še večjo učinkovitost.

  Transit Custom

  Transit furgon spredaj

  NOVI FORD TRANSIT CUSTOM

  FURGON

  Transit Custom Furgon je funkcionalen dostavnik s pregrado v celotni višini in širini. Le ta ločuje tovorni prostor od kabine, poleg tega pa imate možnost izbire med dvema ali tremi sedeži spredaj. Izberete lahko enojna ali dvojna drsna stranska vrata ter krilna ali dvižna prtljažna vrata.

  KOMBI FURGON

  Tako kot pri furgonu lahko izberete dva ali tri sedeže v prvi vrsti. Poleg tega kombi furgon ponuja dodatno fiksno vrsto treh sedežev za sprednjo vrsto. Fiksna zastekljena pregrada ločuje drugo vrsto sedežev od tovornega prostora.

  KOMBI

  S tremi vrstami sedežev lahko prevaža do 9 oseb, poleg tega pa je možno vse potniške sedeže zložiti.

  POGLAVITNE LASTNOSTI

  Motor za vsak posel

  Izbirate lahko med vrsto naprednih pogonskih sklopov. Za izboljšanje porabe goriva bo poskrbel motor EcoBlue Hybrid z električno pomočjo.

  Prostor za tovor

  Furgon ima do 8,3 kubičnih metrov prostora, kar ustreza trem europaletam. Kombi furgon ima prostora za 6 oseb in do 4,3 kubičnih metrov tovora. Kombi ima kar 9 sedežev in 2,5 kubičnih metrov prtljažnega prostora.

  FordPass Conneect

  Poslovna aplikacija za lažje upravljanje do petih poslovnih vozil v vaši floti.

  Varnost na prvem mestu

  V primeru, da pomotoma zapeljete z voznega pasu, vas na to opozori opozorilo za ohranjanje voznega pasu z vibriranjem volana in z vizualnim prikazom.

  slika
  Ford

  slika
  Rabljena

  slika
  Servis

  slika
  Kontakt