Mustang
Naroči testno vožnjo
Kontakti

ANDREJA ŽNIDARŠIČ JERANT
Vodja ključnih kupcev

t: +386 1 25 25 255
m: +386 31 739 606
e: andreja.znidarsic@summitavto.si

MATIJA RODE
Prodajni specialist

t: +386 1 25 25 134
m: +386 51 634 826
e: matija.rode@summitavto.si

METKA KAPLAN
Prodajni specialist

t: +386 1 25 25 245
m: +386 51 314 506
e: metka.kaplan@summitavto.si

  Izberite testno vozilo:

  *S poslanim obrazec bomo prejeli vaše ime, e-poštni naslov, telefon in druge vpisane podatke na kontaktni naslov spletne strani. Podatke potrebujemo, da vam lahko odgovorimo. Vaših podatkov za druge namene ne obdelujemo ter jih ne posredujemo tretjim osebam


  slikaslider slikaslider slikaslider slikaslider slikaslider slikaslider
  Mustang

  Oba modela Ford Mustang zagotavljata vznemirjenje. Oba sta agresivno oblikovana in polna naprednih funkcij in podpornih tehnologij. Mustang Mach 1 je dodatno deležen znatnih izboljšav z novim sprednjim aerodinamičnim razdelilnikom in pristopnim kotom, ki povečujejo aerodinamično zmogljivost. Skupaj z novo trebušno ploščo, ki zagotavlja znatno dodatno tlačno silo za oprijem in stabilnost pri zavijanju.

  5,0-litrski motor V8 Mach 1 zmore ogromnih 343 kW (460 KM) in 529 Nm navora ter pospešek od 0 do 100 km/h v 4,4 sekunde pri samodejnem in 4,8 sekunde pri ročnem menjalniku. Vprašanje je le, kje bi ga zapeljali?

  Mustang

  NOVI FORD MUSTANG

  Ena ikona. Dva modela. Mogočnemu Ford Mustang GT se je pridružil Ford Mustang Mach 1.

  POGLAVITNE LASTNOSTI

  Moč pod pokrovom

  Mustang GT poganja izboljšana različica priznanega Mustangovega 5,0-litrskega motorja V8, ki vključuje tehnologijo dvojnega vbrizgavanja goriva za izboljšano zmogljivost. Medtem ko ima Mustang Mach 1 posebej spremenjen in umerjen 5,0-litrski V8, ki zmore še več moči.

  GT je opremljen z gladkim in odzivnim 6-stopenjskim ročnim ali prefinjenim 10-stopenjskim samodejnim menjalnikom.

  6-stopenjski ročni menjalnik Mach 1 Tremec je bil preizkušen po standardih vzdržljivosti na stezi Boss 302, 10-stopenjski samodejni menjalnik pa je bil nadgrajen z novim pretvornikom navora, ki podpira optimizirano zmogljivost in zmogljivost navora.

  Zvok

  Novi Mustang Mach 1, ki doseže 0-100 km/h v hitrih 4,4 sekundah, zagotavlja neverjetno zmogljivost. Nov hladilni sistem, natančno krmiljenje in izboljšano podvozje zagotavljajo razburljivo vožnjo. Ima celo edinstven izpušni sistem, ki je prilagojen njegovemu brezkompromisnemu značaju. Tako kot Mustang GT ima tudi Mach 1 tehnologijo Active Valve Exhaust, ki vam omogoča nadzor nad zvokom. Tako lahko glasnost povečate z načinom Race Track ali pa jo zmanjšate s tihim načinom.

  Prostoročno S SYNC 3

  Ford SYNC 3 vam pomaga ostati povezani. Telefon, glasbo in navigacijo lahko upravljate z glasovnimi ukazi. In celo pošljite cilje iz aplikacije FordPass na vašem pametnem telefonu naravnost v navigacijo SYNC 3. Sistem ima barvni zaslon na dotik s potezami za intuitivno upravljanje. SYNC 3 se lahko poveže tudi z Apple CarPlay in Android Auto, z AppLink pa lahko dostopate do nekaterih priljubljenih združljivih aplikacij za pametne telefone.

  Odklenite pametno stran

  Aplikacija FordPass vas brezhibno poveže z vašim novim Mustangom in vam omogoča premikanje na inteligenten in intuitiven način. Pridobite oddaljeni dostop do svojega športnega avtomobila, kjer koli ste, sledite njegovi zadnji lokaciji in ga celo zaklenite na daljavo za večjo brezskrbnost. Prometne posodobitve v realnem času, dostavljene v navigacijski sistem vašega vozila, vam pomagajo preprečiti zamude. In z opozorili o stanju vozila, poslanimi naravnost v vaš telefon, boste takoj vedeli za morebitne težave, tako da boste lahko hitro opravili vzdrževanje z vsemi informacijami, ki jih potrebujete.

  slika
  Ford

  slika
  Rabljena

  slika
  Servis

  slika
  Kontakt