Focus
Naroči testno vožnjo
Kontakti

ANDREJA ŽNIDARŠIČ JERANT
Vodja ključnih kupcev

t: +386 1 25 25 255
m: +386 31 739 606
e: andreja.znidarsic@summitavto.si

MATIJA RODE
Prodajni specialist

t: +386 1 25 25 134
m: +386 51 634 826
e: matija.rode@summitavto.si

METKA KAPLAN
Prodajni specialist

t: +386 1 25 25 245
m: +386 51 314 506
e: metka.kaplan@summitavto.si

  Izberite testno vozilo:

  *S poslanim obrazec bomo prejeli vaše ime, e-poštni naslov, telefon in druge vpisane podatke na kontaktni naslov spletne strani. Podatke potrebujemo, da vam lahko odgovorimo. Vaših podatkov za druge namene ne obdelujemo ter jih ne posredujemo tretjim osebam


  slikaslider slikaslider slikaslider
  Focus

  Vstopite v elektrificiran svet učinkovitosti in nadzora z novim samodejnim menjalnikom EcoBoost Hybrid PowerShift. Za izboljšanje prilagodljivosti vam nova pregrada v Focus Karavan omogoča, da svojo mokro in suho opremo varno ločite.

  Izbirajte med robustno praktičnostjo Ford Focus Active, razkošnim udobjem Titanium, športno navdahnjenim stilom ST-Line ali navdušujočo vsestransko zmogljivostjo ST.

  Focus

  NOVI FORD FOCUS

  Z osupljivo novo zasnovo in polno povezljivostjo naslednje generacije je izkušnja z novim Focusom boljša kot kdaj koli prej.

  Nov in intuitiven 33,5 centimetrski (13,2-palčni) barvni zaslon na dotik vključuje prefinjeno tehnologijo SYNC 4. Connected Navigation in Ford Secure omogočata nemoteno povezavo in dostop do visokotehnoloških varnostnih funkcij.

  POGLAVITNE LASTNOSTI

  POVEZANA INTELIGENCA

  Ostanite povezani s svetom okoli sebe z novim Ford SYNC 4. Vključuje 33,5-centimetrski (13,2-palčni) zaslon na dotik visoke ločljivosti, navigacijo, povezano z oblakom, in napredno glasovno upravljanje s prepoznavanjem naravnega jezika. Novi Focus se lahko brezžično poveže z vašim pametnim telefonom prek Android Auto™/Apple CarPlay™

  NOVI FOCUS ECOBOOST HYBRID

  Novi Focus EcoBoost Hybrid je na voljo z naprednim samodejnim menjalnikom PowerShift. Sedemstopenjski samodejni menjalnik z dvojno sklopko je natančno zasnovan za zagotavljanje učinkovitejše in manj zahtevne vožnje, ki dopolnjuje električno povečano zmogljivost hibridnega motorja.

  slika
  Ford

  slika
  Rabljena

  slika
  Servis

  slika
  Kontakt