Focus
Naroči testno vožnjo
Kontakti

ANDREJA ŽNIDARŠIČ JERANT
Vodja ključnih kupcev

t: +386 1 25 25 255
m: +386 31 739 606
e: andreja.znidarsic@summitavto.si

MATIJA RODE
Prodajni specialist

t: +386 1 25 25 134
m: +386 51 634 826
e: matija.rode@summitavto.si

METKA KAPLAN
Prodajni specialist

t: +386 1 25 25 245
m: +386 51 314 506
e: metka.kaplan@summitavto.si

  Izberite testno vozilo:

  *S poslanim obrazec bomo prejeli vaše ime, e-poštni naslov, telefon in druge vpisane podatke na kontaktni naslov spletne strani. Podatke potrebujemo, da vam lahko odgovorimo. Vaših podatkov za druge namene ne obdelujemo ter jih ne posredujemo tretjim osebam


  slikaslider slikaslider slikaslider
  Focus

  S prenovljeno obliko in napredno povezljivostjo, ponuja nova generacija Focusa neprimerljivo izkušnjo.

  Nov, intuitiven 33,5-centimetrski (13,2-palčni) barvni zaslon na dotik je opremljen s tehnologijo SYNC 4, ki omogoča gladko povezavo in dostop do naprednih navigacijskih funkcij ter varnostnih ukrepov, ki jih zagotavlja Ford Secure.

  Vstopite v svet elektrifikacije, učinkovitosti in nadzora s samodejnim menjalnikom EcoBoost Hybrid PowerShift. Nova pregrada v Focusu Karavanu vam omogoča ločeno shranjevanje mokre in suhe opreme, kar še izboljšuje njegovo prilagodljivost.

  Focus

  NOVI FORD FOCUS

  Izberite med različnimi modeli, ki vam nudijo različne prednosti: Focus Active s svojo robustno praktičnostjo, Focus Titanium s svojim razkošnim udobjem, Focus ST-Line s športnim navdihom ali Focus ST s svojo vsestransko zmogljivostjo, ki vas bo navdušila.

  POGLAVITNE LASTNOSTI

  POVEZANA INTELIGENCA

  Ostanite povezani s svetom okoli sebe z novim Ford SYNC 4. Vključuje 33,5-centimetrski (13,2-palčni) zaslon na dotik visoke ločljivosti, navigacijo, povezano z oblakom, in napredno glasovno upravljanje s prepoznavanjem naravnega jezika. Novi Focus se lahko brezžično poveže z vašim pametnim telefonom prek Android Auto™/Apple CarPlay™

  NOVI FOCUS ECOBOOST HYBRID

  Novi Focus EcoBoost Hybrid je na voljo z naprednim samodejnim menjalnikom PowerShift. Sedemstopenjski samodejni menjalnik z dvojno sklopko je natančno zasnovan za zagotavljanje učinkovitejše in manj zahtevne vožnje, ki dopolnjuje električno povečano zmogljivost hibridnega motorja.

  slika
  Ford

  slika
  Rabljena

  slika
  Servis

  slika
  Kontakt