Ranger Raptor
Naroči testno vožnjo
Kontakti

ANDREJA ŽNIDARŠIČ JERANT
Vodja ključnih kupcev

t: +386 1 25 25 255
m: +386 31 739 606
e: andreja.znidarsic@summitavto.si

MATIJA RODE
Prodajni specialist

t: +386 1 25 25 134
m: +386 51 634 826
e: matija.rode@summitavto.si

METKA KAPLAN
Prodajni specialist

t: +386 1 25 25 245
m: +386 51 314 506
e: metka.kaplan@summitavto.si

  Izberite testno vozilo:

  *S poslanim obrazec bomo prejeli vaše ime, e-poštni naslov, telefon in druge vpisane podatke na kontaktni naslov spletne strani. Podatke potrebujemo, da vam lahko odgovorimo. Vaših podatkov za druge namene ne obdelujemo ter jih ne posredujemo tretjim osebam


  slikaslider slikaslider slikaslider slikaslider slikaslider slikaslider slikaslider
  Ranger Raptor

  Kratek opis:
  Osupljiva nova zunanja oblika daje ikoničnemu majhnemu avtomobilu elegantno prisotnost po mestu. Medtem ko napredne tehnologije, kot je povsem nova interaktivna digitalna instrumentna plošča, pomagajo ustvariti učinkovitejšo in prijetnejšo vožnjo.

  Izbira naprednih tehnologij Fieste EcoBoost Hybrid zagotavlja bolj odzivno in zabavno vožnjo, z impresivno porabo goriva in nižjimi emisijami CO2.

  Z vrsto edinstvenih oprem ki so na voljo – od športno navdahnjenega stila Fieste ST-Line, vrhunskih ravni udobja Fieste Titanium do robustnega zunanjega značaja Fieste Active – boste našli popolno novo Ford Fiesto, ki vam bo ustrezala.

  Ranger Raptor

  NOVI FORD Ranger Raptor

  Pripravite se na povsem novi Ford Ranger Raptor: ultimativni poltovornjak s pogonom 4×4 znamke Ford Performance v Evropi.

  Ford Rangerji so znani po svoji vzdržljivosti. Popolnoma nov Raptor naslednje generacije je najzmogljivejši doslej. Opremljen z bencinskim motorjem V6 z dvojnim turbopolnilnikom EcoBoost, naprednim vzmetenjem z blažilniki Fox in ekstremnim načinom vožnje “Baja”. Vozilo, pri katerem gre zgolj za zmogljivost.

  POGLAVITNE LASTNOSTI

  Moč in zmogljivost

  Povsem novi Ranger Raptor je na voljo z izbiro dveh izjemnih motorjev: povsem novim 3,0-litrskim bencinskim motorjem EcoBoost V6 z dvojnim turbo polnilnikom in 2,0-litrskim dizelskim motorjem Bi-turbo EcoBlue (model bo na voljo v letu 2023).

  Vzmetenje FOX

  Povsem novi Ranger Raptor je ultimativni terenec. Njegovi izjemni blažilniki Fox lahko absorbirajo skoraj vse. Tudi sipine. 

  Prilagajanje

  Popolnoma novi Ranger Raptor z načinom Baja takoj prilagodi nastavitve vozila za visoke hitrosti tudi na zahtevnih terenih. 

  Edinstvena notranjost

  Notranjost povsem novega Rangerja Raptorja je deležna obsežne prenove z novim voznikovim digitalnim vmesnikom in značilno notranjo opremo z logotipom Raptor.

  slika
  Ford

  slika
  Rabljena

  slika
  Servis

  slika
  Kontakt