Puma
Naroči testno vožnjo
Kontakti

ANDREJA ŽNIDARŠIČ JERANT
Vodja ključnih kupcev

t: +386 1 25 25 255
m: +386 31 739 606
e: andreja.znidarsic@summitavto.si

MATIJA RODE
Prodajni specialist

t: +386 1 25 25 134
m: +386 51 634 826
e: matija.rode@summitavto.si

METKA KAPLAN
Prodajni specialist

t: +386 1 25 25 245
m: +386 51 314 506
e: metka.kaplan@summitavto.si

  Izberite testno vozilo:

  *S poslanim obrazec bomo prejeli vaše ime, e-poštni naslov, telefon in druge vpisane podatke na kontaktni naslov spletne strani. Podatke potrebujemo, da vam lahko odgovorimo. Vaših podatkov za druge namene ne obdelujemo ter jih ne posredujemo tretjim osebam


  slikaslider slikaslider slikaslider slikaslider
  Puma

  Odkrijte popolnoma novo izkušnjo vožnje z inovativnim Ford Puma – edinstvenim avtomobilom, ki je oblikovan posebej za vas. Ta drzno oblikovan SUV s človeško usmerjeno zasnovo bo pritegnil poglede na vsakem koraku.

  Puma

  NOVA FORD PUMA

  Ford Puma združuje visokokakovostno izdelavo, športen zunanji stil in prefinjenost hibridnega pogonskega sklopa. S svojim samopolnilnim blagim hibridnim sistemom in zmogljivim bencinskim motorjem EcoBoost bo vaša vožnja še bolj učinkovita, brez kompromisov glede zmogljivosti. Povečajte število prevoženih kilometrov in zmanjšajte emisije ter obenem uživajte v udobju in slogu, ki ga prinaša Ford Puma.

  POGLAVITNE LASTNOSTI

  Vožnja, ki nariše nasmeh na obraz

  Doživite popolno vožnjo z inovativno Ford Pumo. Izberite želeni vožnji način in uživajte v prilagojeni vožnji. S Ford Co-Pilot360 asistenčnimi tehnologijami, kot so aktivni tempomat, pomoč pri preprečevanju trka in pomoč pri krmiljenju za izogibanje oviram, boste vedno varni in pozorni na cesto.

  Pametnejši tempomat

  Aktivni tempomat Ford Puma, samodejno prilagaja hitrost glede na vozilo pred vami. Preprosto nastavite želeno hitrost in varnostno razdaljo, nato pa se prepustite vožnji. Ne skrbite glede sprememb v prometu – aktiven tempomat bo samodejno vzdrževal varnostno razdaljo, če se pogoji spremenijo.

  Večja odzivnost volana v nujnih primerih

  Pomoč krmiljenja v sili vam pomaga, da obvozite ustavljena ali počasnejša vozila in se tako izognete trčenju.

  Senzorji za parkiranje brez stresa

  Za popolno samozavest pri parkiranju poskrbijo parkirni senzorji Ford Puma. S senzorji na sprednjem in zadnjem delu vozila boste imeli natančno oceno razdalje med vami in ovirami, tako pred kot za vozilom. Parkiranje še nikoli ni bilo tako enostavno in brezskrbno.

  PREVERITE CELOTNO PONUDBO NOVIH VOZIL FORD PUMA

  slika
  Ford

  slika
  Rabljena

  slika
  Servis

  slika
  Kontakt