Tourneo Connect
Naroči testno vožnjo
Kontakti

ANDREJA ŽNIDARŠIČ JERANT
Vodja ključnih kupcev

t: +386 1 25 25 255
m: +386 31 739 606
e: andreja.znidarsic@summitavto.si

MATIJA RODE
Prodajni specialist

t: +386 1 25 25 134
m: +386 51 634 826
e: matija.rode@summitavto.si

METKA KAPLAN
Prodajni specialist

t: +386 1 25 25 245
m: +386 51 314 506
e: metka.kaplan@summitavto.si

  Izberite testno vozilo:

  *S poslanim obrazec bomo prejeli vaše ime, e-poštni naslov, telefon in druge vpisane podatke na kontaktni naslov spletne strani. Podatke potrebujemo, da vam lahko odgovorimo. Vaših podatkov za druge namene ne obdelujemo ter jih ne posredujemo tretjim osebam


  slikaslider slikaslider slikaslider slikaslider slikaslider slikaslider
  Tourneo Connect

  Tourneo Connect, ki je na voljo v 5- ali 7-sedežni različici, dolgi ali kratki medosni razdalji in izjemno prilagodljivim notranjim prostorom, predstavlja vsestransko vozilo, ki je zaradi svoje prostornosti, prilagodljivih sedežev in tehnoloških funkcij, ki zagotavljajo udobno in varno vožnjo, primeren tako za družinske izlete kot tudi poslovne uporabnike. Opremljen s številnimi funkcijami za povečanje zmogljivosti in okretnosti, kot so dvignjeno podvozje, v različicah Active, Sport in Titanium pa je doma kamorkoli ga vzamete.

  Tourneo Connect

  FORD TOURNEO CONNECT

  Tourneo Connect je oblikovan tako, da je prilagodljiv vašim potrebam. Njegova prostornost vam omogoča opravljanje dela, medtem ko je njegova prilagodljivost idealna tudi za vašo družino. Zaradi njegove okretnosti lahko z lahkoto obvladujete mestne ulice, medtem ko njegova udobnost zagotavlja zadovoljstvo vsem potnikom. Na voljo z bencinskim motorjem EcoBoost in dizelskim motorjem EcoBlue z nizkimi emisijami.

  POGLAVITNE LASTNOSTI

  Oblikovanje nove dobe

  Povsem novi Tourneo Connect ima popolno prenovo. Vključno z novo športno zunanjostjo z dinamično izklesanimi linijami, drzno prednjo masko, izbiro osupljivih barv karoserije ter elegantno in prostorno notranjostjo

  Digitalni vmesnik

  26-centimetrska (10,25-palčna) digitalna instrumentna plošča Tourneo Connect vam omogoča prilagajanje zaslona z vrsto podatkov o vozilu. Medtem ko se 21-centimetrski (8,25-palčni= ali 25,4-centimetrski (10-palčni) barvni zaslon na dotik brezhibno poveže z vašim pametnim telefonom.

  FordPass

  Odklenite množico funkcij povezljivosti s svojim pametnim telefonom. Aplikacija FordPass vam omogoča spremljanje lokacije vašega vozila in podatkov o vožnji, prejemanje prometnih obvestil v realnem času ter opozorila o stanju vozila, poslana na vaš telefon.

  Preprosto prostoren

  Na voljo z dvema ali tremi vrstami sedežev za do pet ali sedem potnikov. Vse zadnje sedeže je mogoče zložiti, prevrniti naprej ali odstraniti. Sprednji sovoznikov sedež se lahko zloži tudi za prevoz zelo dolgih tovorov.

  slika
  Ford

  slika
  Rabljena

  slika
  Servis

  slika
  Kontakt