Tourneo Courier
Naroči testno vožnjo
Kontakti

ANDREJA ŽNIDARŠIČ JERANT
Vodja ključnih kupcev

t: +386 1 25 25 255
m: +386 31 739 606
e: andreja.znidarsic@summitavto.si

MATIJA RODE
Prodajni specialist

t: +386 1 25 25 134
m: +386 51 634 826
e: matija.rode@summitavto.si

METKA KAPLAN
Prodajni specialist

t: +386 1 25 25 245
m: +386 51 314 506
e: metka.kaplan@summitavto.si

  Izberite testno vozilo:

  *S poslanim obrazec bomo prejeli vaše ime, e-poštni naslov, telefon in druge vpisane podatke na kontaktni naslov spletne strani. Podatke potrebujemo, da vam lahko odgovorimo. Vaših podatkov za druge namene ne obdelujemo ter jih ne posredujemo tretjim osebam


  slikaslider slikaslider slikaslider slikaslider slikaslider slikaslider
  Tourneo Courier

  Vaš sanjski avto!
  Družinski enoprostorec z drsnimi vrati na obeh straneh. Prtljažni prostor s 570 litri zagotavlja, da ste vedno pripravljeni na vse. Opremljen s SYNC4 infozabavnim sistemom in brezžično povezavo Apple CarPlay/Android Auto. Kam se boste zapeljali najprej?

  Tourneo Courier

  NOVI FORD TOURNEO COURIER

  Idealna izbira za aktivne in družine

  Enostavno preklapljajte med dvema ali petimi sedeži in ga natovorite za vse vikend dogodivščine. Z SUV izgledom, napredno povezljivostjo in izjemno fleksibilnostjo, je pripravljen za karkoli in kjerkoli ga potrebujete.

  POGLAVITNE LASTNOSTI

  Izjemna prostornost

  Tourneo Courier vas bo navdušil s svojo izjemno prostornostjo – tako v potniški kabini kot v prtljažnem prostoru, pripravljen za vsako dogodivščino. Z zložljivimi sedeži in številnimi možnostmi za shranjevanje, boste vanj lahko zložili vse, kar potrebujete za izlet.

  Neprimerljivo udoben

  Tourneo Courier združuje udobje, zmogljivost in prilagodljivost. Zlahka zložljivi zadnji sedeži omogočajo 2,45 kubičnih metrov prostora – dovolj za vikend avanture. S sedeži v dvignjenem položaju je idealen za pet potnikov. Popoln za vsakodnevno uporabo in izlete s prijatelji.

  Vedno povezan

  Tourneo Courier je opremljen z 20,32-centimetrskim (8”) zaslonom na dotik in informacijsko-razvedrilnim sistemom SYNC4 ter povezovalnim modemom FordPass. Ko povežete pametni telefon z modemom, lahko dostopate do številnih funkcij, vključno s sledenjem lokacije, stanjem vozila, nivojem goriva, daljinskim zaklepanjem in odklepanjem ter še mnogo več.

  Zmogljiv za vsakdan

  Tourneo Courier je opremljen z 1.0-litrskim EcoBoost motorjem, ki ponuja 92 kW (125 KM) moči. Izbirate lahko med 6-stopenjskim ročnim menjalnikom ali opcijskim 7-stopenjskim samodejnim menjalnikom.

  slika
  Ford

  slika
  Rabljena

  slika
  Servis

  slika
  Kontakt