Smax
Naroči testno vožnjo
Kontakti

ANDREJA ŽNIDARŠIČ JERANT
Vodja ključnih kupcev

t: +386 1 25 25 255
m: +386 31 739 606
e: andreja.znidarsic@summitavto.si

MATIJA RODE
Prodajni specialist

t: +386 1 25 25 134
m: +386 51 634 826
e: matija.rode@summitavto.si

METKA KAPLAN
Prodajni specialist

t: +386 1 25 25 245
m: +386 51 314 506
e: metka.kaplan@summitavto.si

  Izberite testno vozilo:

  *S poslanim obrazec bomo prejeli vaše ime, e-poštni naslov, telefon in druge vpisane podatke na kontaktni naslov spletne strani. Podatke potrebujemo, da vam lahko odgovorimo. Vaših podatkov za druge namene ne obdelujemo ter jih ne posredujemo tretjim osebam


  slikaslider slikaslider slikaslider slikaslider slikaslider
  Smax

  S-MAX zdaj ponuja tudi novo možnost motorja: 2,5-litrski bencinski hibridni motor. Poleg zmanjšanih emisij CO2 zagotavlja izjemno moč, navor in zmogljivost vleke. Ni potrebe po vtičničnem polnjenju in baterija je skrita pod tlemi, tako da pri prtljažnem prostoru sploh ni kompromisa. Pravzaprav boste ugotovili, da je vsak centimeter tega avtomobila zasnovan za tiste s pustolovskim duhom.

  Smax

  NOVI FORD SMAX

  Ford S-MAX je ustvarjen za vznemirljive pobege. Ker je vsaka pustolovščina bolj zabavna, če jo delite z drugimi, ima to elegantno vozilo Sport Activity Vehicle (SAV) veliko prostora za ljudi in njihove stvari. Konfiguracija s petimi ali sedmimi sedeži, do tri točke ISOFIX za otroške sedeže in prilagodljiv sistem sedežev pomeni namestitev za vsakogar in vse, kar spada zraven – od kovčkov do desk za surfanje.

  POGLAVITNE LASTNOSTI

  Pomoč pri parkiranju

  Active Park Assist vas lahko usmeri na parkirna mesta, ki so le 20 % daljša od vašega vozila. Enostavno pritisnite gumb in senzorji tega inovativnega sistema poiščejo ustrezen prostor, ko se peljete mimo. Nato vas samodejno usmerja, vi pa le upravljate s plinom, prestavami in zavorami (po navodilih na zaslonu in zvočnih signalih).

  Dodatna moč za zaviranje v sili

  Pomoč pri zaviranju v sili pomaga vašemu vozilu doseči največjo učinkovitost pri zaviranju v sili. Upravlja se samodejno prek sistema elektronskega nadzora stabilnosti, ki zazna, koliko pritiska ste sami pritisnili na zavoro, in ga po potrebi samodejno poveča.

  Zmogljiv in učinkovit

  S-MAX je zdaj na voljo z novim pogonskim sklopom FHEV. Ta 2,5-litrski hibridni sistem z bencinskim motorjem zagotavlja 141 kW (190 KM) moči in 200 Nm navora – izjemne vrednosti za hibrid. Njegova enako impresivna vlečna zmogljivost do 1750 kg vam omogoča, da na potovanje vzamete karkoli, od vodnega skuterja do majhne počitniške prikolice. Kot bi pričakovali, je motor tudi varčen z gorivom in ima manjše emisije goriva. Priključno polnjenje ni potrebno, baterija pa je nameščena pod dnom prtljažnika, tako da ne izgubite prostora za prtljago.

  Sedeži, ki zagotavljajo dodatno oporo

  Za voznika in sovoznika sta na voljo večkonturna sedeža, zaradi zasnove pa sta popolnoma nastavljiva. Posledično lahko zagotovijo dodatno podporo, kjer jo potrebujete, in vam celo ponudijo masažo, s čimer vam pomagajo ostati spočiti na dolgih poteh.

  slika
  Ford

  slika
  Rabljena

  slika
  Servis

  slika
  Kontakt